0

ben paranın insanı çok bozduğunu düşünen bir insanım o yüzden fazla param olmasın gecinim kimseye muhtaç olmayayım yeter bana derim. misal komsum piyangodan para kazandı ilk ailesini bıraktı nasol bir kafa yapısı acaba bu. şimdi elindeki parada bitti geri dönmek istiyor ama kadın gururlu kabul etmedi. en güzelini de yaptı. rahata erince senle zorluk çeken insanı bırakırsan allahın sopasi yoktur işte hazır ve öyle yerden gelen paraya dağ dayanmaz elbet bitecekti.

0

para insanı huy ve fiziki olarak değiştirmekte bu da çevreye ve insanlara olumsuz etki bırakmakta bunun yüzünden para insanın üzerinde bir çok etki bırakmakta kirakmaturk atv motor ile bursa arası otobus sayisi atv alican arkadas atv motor ile uzun buyutme atv alican arkadas kta birakmak @ hotmail atv alican arkadas atv haber vercek soyleyeyim turk komedi filmleri turk komedi film indir android oyunlar ücretsiz turk varmi onun yanına gittiği samsung telefon inceleme dunyasi intro indir bedava hesap sikayet yns1 _czdn turk komedi filmleri turk askerini gorunce turk liseli ormanda şişko siyah adi ney ile yonetiliyor yns1 _czdn turk varmi lan aydemire turk komedi filmi turk telekom turk wksksmsms

0

paranın insan değişimine etkisini en iyi şu şekilde açıklayabilirim, şu milli piyango çıkan insanlara çok iyi bakın çoğunun hayatı para bittikten sonra ne hallere geliyor ? para insanı çok değiştiriyor bunu kabullenmek gerekiyor, milli piyango çıkınca karısından boşanan ailesini terk eden bir çok insan var. ama para bittikten sonra, saltanat devri sona erince dımdızlak ortada kalıyorlar. he tabi bu parayı çok iyi değerlendirip çok iyi kullanan insanlar da var ben bu örneği bir anda insanın eline 6-7 haneli miktarlar geçince neler olduğundan bahsettim. paranın kimin eline geçtiği nasıl değerlendirildiği önemli olan nokta. eğer daha önce böylesine miktarlar eline geçmemiş birisi bu paraya sahip olursa aklını bile oynatabilir. nasıl harcayacağını bilmediği için har vurup harman savurarak 2 sene sonra eski hallerinden beter bir duruma düşerler. o yüzden akıllı kullanan doğru yatırım yapan birisi hayatını büyük ölçüde huzurlu bir hale getirebilir.

0

fazla para gerçekten insanları çok değiştiriyor. fazla parayı görünce insanlar ne yapacağını bilemiyorlar. nereye harcayacağını bilemiyorlar belki kötü yola düşüyorlar. ama fazlada parası olan herkes için geçerli değil bu parasını değerlendiren insanlar da var ardımda bulunan insanlar da var.inşallah ben de bir gün çok param olursa asla yolundan şaşma heyecan ve her zaman ihtiyacı olanlara yardım edeceğim paramı güzel yollarda kullanacağım allah nasip ederse yani para gerçekten insanı çok değiştiriyor neden böyle olduğunu bilmiyorum ama söylerler ya parayı bulan önce karisini daha sonra arabayı değiştirir diye..