0

en mesur icecegi adananin acili salgamdir salgam kokunden yapilan bir icecek bir ile bukafar yakisir bir il ile ic ice oldu salgam denilince akla direk adana gelir salgami rakinin yaninda kebabin yaninda heryerdee icer adanalilar eksimtrak bir tadi vardir isteyen tanelide icebilir havucun siyahindan yapilir tanesi

0

adana nin en meşhur içeceği adana kebabinin yanında iyi giden acılı şalgamdır. şalgam sanırım havuca benzeyen birseyden yapılıyor.

0

adana'nın en meşhur içeceği acılı şalgam mıdır adana'da çok iyi gidiyor acılı şalgam hatta bu bir zamanlar çukurova dizisinde de o kadar unlendirdiler ki sürekli artık herkes adana şalgamı acılı şalgam içiyor ve bundan bahsediyorlar. biz adanalı olarak hepimiz yıllardır adana'da yaşadığımız halde biz sürekli şalgam içiyoruz bütün yemeklerin yanında şalgam içiyoruz çok seviyoruz özellikle acılı şalgam o çok seviyoruz ben acı hastasi olduğum için sürekli acılı yemekler ve acılı şalgam içiyorum ama diğer yerlere baka .bence en güzel yemek olarak en güzel bizim adanadır içeceği de aynı şekilde başka yerlere gidiyorum bakıyorum hiç güzel yemekleri yok bana göre.

0

adananın enm meshur ıcecegı acılı salgamdır.

0

adana'nın en meşhur içeceği benimde en çok sevdiğim içecek adana bol acılı şalgam'dir

0

adana'nın en meşhur içeceği şalgam dır.

0

adananın salgam içecegi meşhurdur

0

adana’nın acılı şalgamı meşhurdur