0

moduma göre değişir. eğer sınav haftam ise ve uyanık kalmam gerekiyorsa filtre kahve vazgeçilmezim. eğer arkadaşlarla buluşma zamanıysa türk kahvesi ve fal bakma olayı olur. ama dinlenmem gerekiyorsa yeşil çay muhteşem olur :)

0

çayı hiç sevmem kahveyi de arada içerim ama türk kahvesi içerim tabi ki nescafe zararlı :)

1

çay olduğunda çay içerim kahve oldugunda kahveyede hayir demem fakat aradığım icecek tabiki de her zaman kahvedir. kahve icince sanki gune daha zinde basliyormuşum gibi farkli hissettiriyor ve enerji veriyor. çay ise güzel sabah kahvaltilarinin olmazsa olmazidir. sabahlari kahvalti çay içmiş olmam asla kahvaltidan sonra kahve içmeyeceğim anlamina gelmiyor. ikisinide severek tüketiyorum ama bir seçim yaomam gerekiyorsa da kahve derim.

1

kesinlikle çay. nasıl anlatılır bilmiyorum ama sabah 7 gece 2 saatleri arasında sürekli çay içiyorum. içtikçe resmen daha fazla içesim geliyor. su gibi çay içiyorum desem yeridir.

1

ben hem çay içmeyi severim hem de kahve içmeyi severim kahve tercihimde türk kahvesidir ama ikisinin arasında bir tercih yapmam gerekiyorsa birini seçmem gerekiyorsa ben çay içerim çünkü kahve her zaman içmesem de olur ama çay günde en az 2-3 kere içerim.