0

genellikle müge anlı ve esra erol'da izlemekteyim. ama ben böyle bulma ,cinayet çözme işlerini çok sevdiğim için denk geldikçe o programıda izlemekteyim.

0

bu tarz programları izlemiyorum. çünkü yapılanların büyük ölçüde reyting adına yapıldığına eminim bile diyebilirim. belki bu yazımı tesadüfen okuyup beni beni mahkemeye bile verebilirler ancak umurumda bile değil arkadaşlar. yeri geldiğinde sonuçlarını zaten bildikleri vakaları bile kendileri çözmüş gibi işlediklerini düşünüyorum. zaten haberleri izliyoruz. bu kişiler ülkemizde resmi olarak bulunmayan dedektiflik büroları işletiyor gibiler. ancak haberlerin yeterli olduğunu hatta bazen haberlerin bile gereksiz olduğunu düşünüyorum. ülkemize dair güzel haberler duymayalı ne kadar oldu eminim siz de farkındasınızdır. sürekli evde oturan emekli subay bir eniştem var. emekli olalı sadece iki sene oldu. bu kadar stresli bir işten sağ salim emekli olup da televizyon izleyerek psikolojisinin bozulmasının başka bir manası olduğunu düşünmüyorum. artık adam evden uzaklaştığında bile kalbi çarpmaya başlıyor. anksiyete oluşmuş durumda. yani insanları oldukça kötü etkilediğini düşünüyorum. ananem bile başına oturup sabahtan akşama kadar bu insanların hayatları hakkında yorumlar yapıyor. kendini izlemekten alıkoyamıyor ve bu insan tansiyon hastası. üzülüyor, sinirleniyor ve korkuyor. ancak yine de izliyor. bir bakıma bağımlılığı bile var demek ki bu tarz programların. insanların içini açan onlara yaşama sevinci veren bir program ismi söyleyebilir misiniz bana ? çarpık ilişkiler, cinayetler ve ensest vakalarından başka, çocuk istismarından başka ne görüyorsunuz televizyonda ? bu tarz programlar izlendikleri için hala varlar. inanın bana yemek programları her zaman favorim olmuştur. çünkü oldukça sade ve bir amaca yönelik programlardır bunlar. ancak şu sıralar ekranda olan master cheff isimli yarışmayı da hepiniz biliyorsunuz aşağı yukarı. sizce yemek ön planda mı ? bu yemek programı seven insanları bile bu şekilde yollarından çıkartma peşindeler. resmen diğer programlara çekme amaçlı yapılıyor. belki de reytingi gerçeğin peşinde gibi programlar aldığı için iki tarafı da seven insanları kendi ekranlarında toplamak için yaptıkları bir sentezdir. oldukça yanlış olduğunu düşünüyorum. lütfen izlemeyin ve reyting almasınlar. belki bu rezaletleri ekranlardan kaldırırlar. biliyorsunuz evlilik programları bir şekilde kalktı. yeni ve daha rezalet konseptlerle geri dönmekten vazgeçmediler ama. bunların da kaldırılmasını temenni ediyorum ve hepinize sabrınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.

0

ilk yayınlandığı zamanlar izlemeye başlamıştım. güzel gidiyordu başlar da fakat sonraları konuları çok fazla uzattıklarını fark ettim gereksizce çok saçma yerlere değinilmeye başladılar. bu yüzden artık izlemiyorum.

0

hayır o tarz programları izlemiyorum.
gerçeğin peşinde programı bana oldukça yapmacık geliyor müge anlı dan esinlenilmiş programlar hep