0

kaçan kovalanır hesabı .insanoğlu her zaman ulaşamayacağını ve elde edemeyeceğini şairin dediği gibi yazın kışı kışın yazı ister insanoğlu ulaşılamayan her zaman insana cazip gelmiştir

1

herkesin gönlünde bir aslan yatar. bazen bizi seveni biz sevmeyiz, bazen bizim sevdiğimiz de bizi sevmez. tıpkı ismail yk şarkısını da olduğu gibi. o yüzden sevgi ve aşklar her zaman karşılıklı olacak diye bir kanun yok. hayat her zaman herkese adil değil.

0

insanlar zoru seven varlıklardır bir şey onların gözünde elde edene kadar değerlidir elde edinceye bütün değeri kaybolur seven varken sevmeyenin peşinde koşmanın temelinde bu yatar eğer o sevmeyen de sevmeye başlasa bir müddet sonra onun da değeri kalmaz insanoğlunun gözünde

0

zor olan her zaman dikkat çeker ondan kaynaklı bence. ama sonunda mutlu mu olursun bence hayır sevmiyorsa sevmez hatta sevgini kullanmaya bile çalışır. o yüzden seveni tercih etmek her zaman daha mantıklıdir. çünkü mutlu etmek için elinden geleni yapar.

0

çünkü kaçan her zaman kovalanır. bir köpekden bile kaçarsan arkandan koşar ama yanından sessizce geç dönüp bakmaz bile. doğanın sanırım kanunu bu.