0

sevmek mi sevilmek mi derken yani birinde seviliyorsun birinde seviyorsun bence herkes daha güzel ya zamanında böyle ben çok sevmiştim ama ben hiç sevmem işte yani sen severken onu da sevmez seni sevmesi gerekiyor tek taraflı olmaması lazım hayatta tek taraflı sevmeyin seversen her daim acı çekersiniz büyük ihtimalle ilk başta sevgili ondan sonra siz de ona göre değer veririm eğer siz eğer biliyorsanız bize vermiyor sabunlayıp uğraşmayın yani boşa zaman boşa vakit kaybı boşa duygusallık yaşarsınız en güzel ilk başta bildikten sonra sevmektir bunu bilmenizi yeterlidir iyi günler

0

benim düşüncem sevilmek daha önce sevdiğim insanların hepsi teker teker hayatımdan öylece gittiler nedensiz şöyle bişeyde var seven insanada ufak ta olsa sevmesseniz oda bir süre sonra mutlaka sevmekten sıkılır en güzeli 2 tarafında birbirini sevmesi ama böylesi nadir tabi.

0

hayatta sevmek de sevilmek de çok önemli bence. her ikisi de aynı değerde benim için. bir insanı sadece sevmek yetmez karşılığında sevilmek de önemlidir. bir şeye sevgi vermedikçe oradan sevgi beklemek de yanlış. sevmez ve sevilmek her ikisi de iki önemli duygudur. belki sevmek biraz daha önde olabilir sonuçta karşılıksız da sevebiliyor insan. sevgi içten gelen bir duygu olduğu için bazen sevilmeden de sevebiliyoruz.