0

hayvanlarla ilgili belgeselleri izlemek gerçekten zevk veriyor. orman ve afrika hayvanlarının yaşam savaşı hareketleri ve içgüdülerini nasıl kontrol ettiklerini merak ediyorum. merak ettiğim şeyden de zevk alırım. fakat deniz hayvanlarının belgeselleri ilgi çekici gelmiyor. yaşam savaşı desen var ama fazlasıyla sıkıcı. bunun dışında suç (hapishane) gibi belgeseller de hoşuma gider. insanların yaşam tarzları dışarda ve hapiste farkları neler gibi sorulara cevap aramaya çalışırım. gizemli şeyler her zaman çözüldükçe zevk verir. bu yüzden belgeselleri seviyorum. gizem ve bilgi katıyor insanı. teşekkürler.

0

evet ama gerçekten bana bir şeyler katan bir belgeselse

0

belgesel izlemeye gerçekten çok seviyorum ve belgesel izlerken çok zevk alıyorum. genellikle hayvan belgeseli izliyorum. bizim evde neredeyse sürekli belgesel kanalı açık oluyor. hatta babam sırf belgeseli daha güzel ve canlı izlemek için daha büyük bir televizyon aldı. şimdi belgeseli izlerken daha çok zevk alıyoruz. ailecek belgesel izlemeye alıştık . belgesellerden hayvanlar arasında en çok yılanları ve aslanları seyretmeyi seviyorum. özellikle antiloplar nehrin bir tarafından diğer tarafına göç ederken timsahların nehrin içinde sessizce bekleyip onlara saldırmalarına çok üzülüyorum antilopların suyun içerisinde can çekişmeleri beni çok üzüyor. hatta hiç unutmuyorum rahmetlik babaannem babama sürekli kızardı o hayvanları öyle can çekişirken gördüğünde değiştir su kanalı diye. yılanları izlerken de çok zevk alıyorum .özellikle büyük yılanlar beni çok heyecanlandırıyor. bir de belgeseller arasında belgris ile insan doğaya karşı izliyorum. gerçekten o kadar çok farklı belgeseller çekiyor ki insan bazen hayretle bazen de tiksinerek izliyor. çünkü insanın doğada tek başına hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. bir gün çölde bir gece kaldıkları bir belgesel çekmişlerdi ve çölde ölmüş devenin içini açarak geceyi devenin içerisinde geçirdi dışarıdaki saldırgan hayvanlardan ve çölün soğuğundan korunmak için böyle bir şey denedi. gerçekten çok ilginç gelmişti ilk gördüğümde ama sonra düşündüm ve çok mantıklı buldum. daha sonra yine bir kez çok soğuk bir dağda karların arasında yaşam mücadelesi vermeye anlatıyordu. orada da bir geyik bulmuştu ve yine soğuktan korunmak için geceyi geyiğin içinde geçirmişti. doğada aç kalmamak için kurbağayı bile yediğini gördüm. gerçekten bana çok tiksinç geliyordu. ama yine de yaptıklarına hayran kaldım. ve hatta bir röportajında karısının ondan tiksinip tiksinmediğini sormuşlardı. ve karısının onu öpmeden önce bahçe hortumuyla iyice yıkadığını söylemişti. kısacası belgesellerde gerçekten çok faydalı bilgiler var hepinize izlemenizi tavsiye ediyorum.

0

yabancı bir kanalda yayınlanan cezaevinden firar etmiş insanları konu alan bir belgesel türü var. bu belgesel türü bence çok zevkli ve çok eglenceli oldugunu düşünüyorum. izlemeniz içinde hepinze tavsiye ediyorum. oldukca değişik bir konu olmasına rahmen çok güzel bir belgesel ortaya cıkıyor.

0

belgesel izlemekten keyif alırım çok severim en fazla yırtıcı hayvanların belgesellerini daha çok hoşuma gider

0

genelde hayvan belgeselleri izlerim hoşuma gider ama bazen ilgimi çeken farklı belgeseller olursa da izlerim özellikle trt belgesel de güzel programlar oluyor izlemenizi tavsiye ederim.

0

hayvanlarla ilgili belgeselleri izlemeyi tercih etmiyorum ancak tarihle ilgili, arkeoloji ile ilgili ya da farklı kültürleri anlatan belgeselleri izlemeyi severim.

0

belgeselleri çok sevmemekle beraber izlerim ilgimi çekenler genelde antarktika kıtası ile ilgili olanlar hayvan belgeselleri ni çok sevemiyorum