0

tekrar tekrar ile izlenmesi gereken birçok film var ben o kadar filmler çok birçok film çıktığı zaman tekrar tekrar izliyorum yani özellikle kemal sunal'ın filmlerini tekrar tekrar izliyorum ve kemal sunal'ın filmleri çok severek izliyorum.

0

lucy, yedinci koğuştaki mucize, dehşet treni, hızlı ve öfkeli, upgrade ve kemal sunal filmleri.

0

kesinlikle tavsiyemdir arkadaşlar; pardon ve esaretin bedeli. hayatımın filmleri henüz bunlardan daha çok sevdiğim ve gerçeğe dayalı bir şey izlemedim.

0

o kadar çok ki hangi birinden başlasam karar veremedim. ben romantik komedi ve romantik dram çok seviyorum bu yüzden; titanic, yeşil yol, aynı yıldızın altında, kadın aklı erkek aklı, aşk gibi bir şey, burada olan burada kalır, bak kim gelmiş, bağlanmak yok, letters to juliet (türkçe adını bilmiyorum), siyah kuğu, arkadaştan öte, beni unutma, aşkın büyüsü, alacakaranlık serisi, harry potter serisi, not defteri, hırçın sevgilim (amerikan yapımı olan), senden önce ben, yabancılardan tekrar tekrar izlemekten keyif aldığım filmler arasında. türk filmlerinden de, aşk tesadüfleri sever, ıssız adam, ayla tekrar tekrar izlemekten keyif aldığım filmler arasında.