0

trt 1'in izlenmesi gereken 1 sıradaki dizisi diriliş ertuğrul 2 sırada kalk gidelim 3 sırada payitaht 4 sırada tozkoparan var tavsiye edebilirim

0

trt 1 de şu an için izlediğim çin yapımı bir dizi olan "imparatoriçe ki" var onun dışında ne trt 1 de ne de başka kanallarda izlediğim bir dizi yok çok fazla tv izleyen biri değilim

0

trt 1 slm zamanlar da çıkış yaparak, filim konusunda damga vuran yapıtlar var. bunlar; diriliş ertuğrul, payitaht apdulhamit , kutul amar-e ,kalk gidelim, yeşil deniz, gibi benzer aile filimleri yapan devlet kanalıdır.

0

elimi bırakma adlı dizi güzel takip edilecek bir dizi diyebilirim.

1

eski dizilerini çok severdim. yedi numara, şaşıfelek çıkmazı, yeditepe istanbul. trt dizisi der geçerdik kalitesini özetlemek için. geçen senelerde yeşil deniz'i severek izledim bu aralar trt de takip ettiğim bir dizi yok. zaten takip ettiğim pek dizide yok.

0

bence trt 1'de izlenmesi gereken tek bir dizi bulunmaktadır. o dizinin ismi ise diriliş ertuğrul dizisi dir başrolünü engin altan düzyatan oynamaktadır.bana göre çok başarılı bir dizidir zaten trt 1'in diğer dizileri izleyemiyorum.

0

takip ettiğim bir kanal değil dizileri hakkında bir bilgim yok

0

uzun yıllardır şu dizi var onu illa izlemeliyim demiyorum. trt 1 de oynayan dizilerden bu seneye kadar “diriliş ertuğrul” du. bu sene yeni bir dizi olan “egenin hamsisi” dizisinide beğenince ona arada aklıma gelirse bakarım.