0

en çok beğendiğiniz dizi ve film müzikleri nelerdir?

en çok beğendiğiniz film müzikleri hangileridir?

3 cevap
0

dizi müzikleri arasında en önemlilerinden biri olan muhteşem yüzyıl dizisinin müziklerini söylemesem olmazdı. çok sıkı takipçisi olmama rağmen müziklerine hayran olduğum bir dizidir. bir de şu sıralar izlemesem de kadın dizisinin müziklerini beğeniyorum.

0

vallahi şu sıralar çukur dizisinin müzikleri efsane gerçekten. zamanında da içerde ve medcezir'in müziklerini çok beğeniyordum. yaprak dökümü, aşk-ı memnu, dudaktan kalbe'nin müzikleri de ayrı bir güzeldi. evet toygar ışıklı bu işte usta ve hangi dizinin müziğini yapsa o dizi güzelleşiyor ve tutuyor. dexter ve american horror story'nin ilk 3 sezonunun müzikleri de çok güzeldi. filmlerden aşk tesadüfleri sever ve ıssız adam'ın film müziklerini çok beğenmiştim. yabancılardan ise titanik, kasımda aşk başkadır, kadın aklı erkek aklı, burada olan burada kalır film müzikleri güzeldi. ama tüm dünya genelinde hiç kimse bir film ve dizi müziğini toygar ışıklıdan daha iyi yapamaz bence. izlediğim tüm film ve diziler genelinde toygar ışıklı'dan daha iyisini görmedim.

0

bir zamanlar aliye vardı aliye dizisinin müziklerini çok beğenirim kıraç bu konu da gerçekten usta dizi müziklerini çok güzel oluşturuyor. oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diye bir şarkı vardı ki sormayın ne zaman duysam hala içim titrer. ayrıca toygar ışıklı da dizi müzikleri konusunda çok başarılı bir isim gerçekten. hayat gibi şarkısı da bir efsanedir bana göre ve diğer bir çok şarkısı veya müzikleri sözsüz besteleri de. hatırladığım kavak yellerinin şarkıları vardı pinhan söylüyordu çok eğlenceli çok güzel müzikleri severek keyif alarak dinlerim hala zaman zaman. behzat ç müzikleri vardı ki sormayın onlarda benim için çok özeldir pilli bebek bu şarkıları seslendiren kişi de. gerçekten çok özel ve güzel şarkılar vardı diziler de çalan. şimdilerde de çukurda çalan rap müzikler moda. bence hepsi birbirinden güzel sanırım her rap müziğin söylediği kişi başka kişiler ama hepsi ayrı ayrı çok güzel seslendirmiştir ve güzel sözlere ve müziğe ait çukurda çalan parçalar. yine keza ceylan ertem çok önemli şarkıları kendisi çukurda o da çalıyor dinlemesi çok keyifli ve kulağa hoş geliyor. eskilerin dizilerinin müzikleri daha güzeldir sanki ya benim aklıma hep eskiler geliyor zaten hatırlarsanız insanların cep telefonunda çalardı dizi müzikleri indirebiliyodunuz falan alt yazı şeklinde televizyonda gösteriyorlardı ben hatırlıyorum haşa öyle teyzeler var eski telefonunda rski dizi müzikleri çalan teyzeler ne güzel günlerdi