0

ikisinide genellikle izliyordum başta ikiside baya iyi geliyor ama zaman geçtikçe vatanım sensin dizisi çok kötüleşmeye başladı bunun başlıca nedeni ise sürekli aynı şeylerin yapılması idi. ama bunun yanı sıra muhteşem yüzyıl filmi çok harika bir filmdir. bu filmi her zaman izlemekten zevk aldım hatta inanırmısınız bilmem hayla youtube den izlemeye devam ediyorum çünkü çok gerçekci ve komik bir film idi ve bunlarda beni izlemem için yeterli yani kısacası muhteşem yüzyıl filmi çok daha iyiydi.

0

muhteşem yüzyıl güzeldi bence izlemiyordum ama

0

izledim.güzel dizi.diğer tarih dizilerine 10 basarç

0

bence muhteşem yüzyıl dizisi daha güzeldi. olaylar birebir olmasada çoğu tarih olayını barındırıyor. baya sağlam dizi hepimiz severek izledik :)

0

vatanım sensini izlemedim o yüzden muhtesem yüzyıl diyorum.

0

vatanım senin dizisini izlemedim. bu yüzesen bi fikrim yok. muhteşem yüzyıl dizisinin her bölümünü izledim diyebilirim. çok başartlı oynamıştı halit ergenç. bu yüzden muhteşem yüzyıl dizisi bence çok daha güzeldi.

0

muhtesem yuz yil daha guzeldi bence vatanim sensini izlemedim bile

0

bu iki diziyi izlemeye çalıştım,iki diziyi birbiri ile kıyaslayamam çünkü tarihsel olarak farklı dönem dizileriydi,ikisine de güzel diziydi diyebilirim ,oyunculuklarda iki dizidede güzeldi.

0

muhtesem yuzyil onda entrika daha fazlaydi vatanim sensin biraz daha agir isliyor sanirim

1

vatanın sensin seyrettiğim dizi idi.. severek izledim.. çok güzeldi.. ben seyrettiğim için onu yazabilirim..ama muhteşem yüzyıl'ı seyretmediğimden hakkını da yemek istemem..

0

muhtesem yuzyil tabiki degismem

0

muhteşem yüzyıl bana göre daha güzeldi insanı kendine bağlıyordu ve içeriği daha güzeldi

0

vatanım sensin dizisi daha güzel bence

0

bence vatanım sensin adlı dizi daha güzeldi.

0

tabikii vatanım sensinsürükleyiciydi oyuncular rollerini çok güzel yapıyorlardı ve tarihi yansıtıyordu gösterişten uzaktı

0

vatanım sensin sizisini izlmedim ama muhteşem yüzyıl'ı izledim. muhteşem yüzyıl dizisi gerçekten muhteşem bir projeydi

0

ikisi de berbattı. geçmişimizi kötülemeye çalışıyorlar, bizim dedelerimiz öyle çıplak karılarla habire yatağa mi giriyor.

0

ikisinide izlemedim yorumum yok.