0

hiç birşey yapmam ne yapayım arkadaşım ile evlendi ise zaten artık sevdiğim kişi değildir okadar net . çok zorlanıyorsa bu durumda kişi tavsiyem arkadaşı ile mesafe koysun aklına ve kalbine sahip çıkamıyorsa üç kiliminde hayatını rezil rüsva edeceğine mesafe iyidir ama şahsım için durum dediğim gibi evlendiği gün değil böyle bir niyetlerinin olduğunu bildiğim gün benim için bitmiştir ve sadece arkadaşımın kocasıdır benim için başka hiçbir sıfatı olmaz benim hayatımda .

0

evet üzülürüm fakat onları hayatımdan tamamen çıkartırım bu onlara verdiğim en büyük ceza olur. kendimi övmek istemem ama benim hayatıma o yada bu şekilde girmiş her insan bilir ki bir daha benim gibi bir insanla karşılaşamaz. bu yüzden onları bensizlikle cezalandırırım. diğer taraftan zaten ahımı aldıkları için allah yanlarına koymaz. asla mutlu olamazlar buna inanır böyle yaşarım ve sonunda bana o haber mutlaka gelir.

0

ikisininde yüzüne bakmam millete rezil ederim ikisinide ve bir daha asla konuşmam onlarla.

1

sevdiğim kişi arkadaşımla evleniyorsa benimle bir ilişkisi varken arkamdan iş çevirirse ihanet olabilir yüzlerine bakmam ama sevgilimin evleneceği kişi ama ben ondan hoşlandım, hiç açılamadım veya uzak kaldığım gibi bir durum varsa hislerimi kalbime gömüp arkadaşımın yanında olmaya çalışırım. tabii bu duygu benim için kontrol edilemez noktaya gelirse uzak durmaya çalışırım sanırım. çünkü arkadaşım yinede.

0

eğer onunla berabersem ve o anda onunla bir birliktelikleğimiz varsa bu durum beni oldukça üzer. yani ikisinin yapmış olduğu ihanet beni üzer ve buna aktlanmam zor olur ne yapıcaz ikisini de hayatımda çıkarırdım çok ciddi bir travma olurdu bu kim yaşarsa yaşasın bence herkes etkilenirdi bundan ve gerçekten kafayı yemelik bir durum yani ancak, eğer geçmişte bir ilişkimiz olmuş olsa onlar daha sonra evlenseler bu kadar karaları bağlamazdım ama yine de üzülürdüm sonuçta onunla bir geçmişimiz var ve zamanında sevmişim evlenecek kişi bulamamış arkadaşım ile mi evlenmiş diye içten içe içerlerdim ama hayat devam ediyor yoluma bakardım bir yandan ne yapabilirim ki engel olamam ya. ancak tabiki eğer o an birlikteyken bu başıma gelmişse bu durum beni mahfeder ve kendime gelmem toparlanmam zaman alırdı.

0

ihanetin tadını çıkartır. yoluma tecrübelerimle bakar kime güvenip kime güvenmeyeceğimi karar veririm gerçi tek sorun güvende değil insanların karakterleri.