0

üniversite çok ama çok önemli ama bir şeyi yapıyorsak gelişmemiz gerek bence fazlasıyla gelişmek.

0

kendini geliştirmek tabii ki. insan kendini geliştiremedikten sonra dünyanın en iyi üniversitesine gitsen ne olur gitmesen ne olur. boş boş okumak değil her zaman kendini geliştirmek önemlidir. unutulmamalı ki insan ne kadar kendini geliştirirse geliştirsin daha öğrenecek çok şeyi vardır ama okuduğunuz okulda kimse siz kendinizi ne kadar geliştirdiniz bakmaz.

0

aslında inanın üniversite okumakla adam olunsaydı olunurdu zaten mesele çok okumaktan da geçmiyor önemli olan insanın ir kişinin kendini geliştirmesi bilgi edinmesi öğrenmesi ve öğrenmeye herzaman açık olmasıdır. bu illaki bilimsel kavramlar dersler onlar bunlar değil kimse sizden bilim adamı olmanızı istemez zaten insan herşeye de yetmez yani herşeyi de bilemez zaten ne akdar okumak isterse okusun. önemli olan hayat dersi de almaktır. hem hayat dersi almak hem kendini geliştirmek hem de hayatta varolduğu muz sürece öğrenmek öğretmek gerekir. bilgi sahibi olmak gerekir yoksa üniversiye de öğrendiklerini sadece sizin meslek bilginize yarayan şeylerdir yani size bu bağlamda şeyler katar daha çok. tabiki buda gereklidir ama bu isteğe bağlıdır kimi insan çalışmayı ister sever kimisi de istemez. insandan insana değişir.

0

bence kendini geliştirme. bu zamanda okusan da garantisi yok kendini geliştirerek istediğin her şeyi yapabilirsin.

0

bence ikiside önemli çünkü çoğu insan sap gibi üniversiteye gidiyor ama kendini hiç gelistirmiyor. bence bir insan ne olursa olsun kendini geliştirmelidir.