1

yani koltuk altında kılların çıkmasını istemiyorsan lazer epilasyonu yaptırabilirsin. at şöyle bir şey var. mesela evlendiğinde bir insan hamile falan kaldığında hormonlar değiştiğinden dolayı o kil mutlaka tekrar yine çıkacaktır. yani hormon değişikliğinden dolayı kıllar meydana gelebilir ama en iyisi bence kökten kurtulamazsın çözümü zor sadece dediğim o işe yarar ama o da dediğim gibi orman değişik bir olduktan sonra onun da bir faydası yok en güzeli bence her ay alıp ağdayla almak diye düşünüyorum.

1

çıkmaması için kesin çözüm iğneli veya normal epilasyon yaptırma biçimidir. yani ancak o şekilde tamamen tüylerinden kurtulabilirsiniz. veya belki normal yollar ile epilasyon cihazı ile veya ağda ile aldınız diyelim arkasından iraz limon ve tuzu karıştırarak sürerseniz buda tüylerinizin geç ve daha seyrek çıkmasını sağlar. bu denemiş bir yöntemdir limonun bu konu da faydası oldukça büyüktür. tavsiye ediyorum.

1

şuan için kesin çözüm ne ağda ne başka bişey benim sana önerim direk git lazer epilasyon yaptır hem acisi yok hem fazla bir masrafı olmuyor kesin çözüm bı daha killa tüğ ile uğraşmana gerek kalmıyor