1

kuaförüm vazelin sürmemi önermişti bir dönem sürdüm ama sonrasında bıraktım. sürekli kullanmadığım için faydalı diyemem ama zararlı olmadığından denenebilir.

0

bence e vaitamin kullanmalısın kardeşim. e vitamini ampulü sürersen kaşına , yüzüne, kirpigine çok faydasını görürsün. sürmesen de tabletini al 1 ay boyunca kullan. kirpileri falan baya uzatıyor.ben tablet aldim ictim baya farketti. kirpigimde , saçımda, kasımda sıklık oluştu. birde ampul olarak alıp kullananlar var.eczaci ile konuşup kısa zamanda iyi bir sonuç elde edebilirsin. hem e vitamini olduğu için akilda soru işaretleri kalmaz.denemeye değer bence.

0

seyrek kaslara badem yagi surulebilinir yada sarmisak surulebilinir

0

yani seyrek kaşlar için benim de doğumdan sonra kaşlarım dökülmeye başladı. zaten bu her kadında olan bir şey diye biliyorum. saçlarımla beraber döküldüler sana hint yağını öneriyorum. gece yatmadan önce kaşlarını falan sürebilirsin hatta kirpikleri uzatmak istiyorsan da hint yağını kullanabilirsin gerçekten de ben kullandım kaşıma da, kirpiklerime de etkisini gördüm. zaten kullanmadığım bir şey burada söylemem. bir de zeytinyağı ve sarımsak bunların ikisini karıştır sarımsağı iyice ez ondan sonra gece yatmadan önce bu karıştırdığın zeytinyağlı ,sarımsağı kaşlarına sür ve 2 hafta sonra etkisini görürsün emin ol ki ben çok pis kokuyor diye genellikle yapmıyorum. içine de çok az bir şey tuz at ki daha iyi olsun çok az at ama tuzu yani denedim faydasını gördüm, sende denemeni isterim. eğer o seyrek kaşlardan kurtulmak istiyorsan ve denediğinde bana özelden yazıp iyi geldiğini de söyleyebilirsin. gerçekten de iyi geliyor iyi gelmezse zaten burada yazmazdım emin ol ki.

0

sarimsak surmek diyebilirim. en etkili dogal cözümdür çünkü sarimsak.... ve surerseniz eger. tatil gununuzden bir gun once filan surun ki kasiniza, en azindan tatil gununuzde sarimsagin kokusu bir nebze azalir..