0

metropol şehirden o kadar bunaldık ki şuan tercihim denizi olan küçük şirin bir sahil kasabası olurdu.

0

metropol şehrinde asla yaşamak istemem.zaten şu anda da denize iki adım bir evde kalıyorum.en iyisi varya..kalabalıktan, gürültüden, boğucu havadan uzakta mis gibi..

0

sadece deniz değil göl olsa bile yeterli. bazen iznik gölünün oraya gidiyorum. göl kenarı su sesi o kadar dinginleştiriyor ki insanı, resmen huzur veriyor. al yanına semaverini demle çayını akşama kadar huzurlu huzurlu otur orada.

0

benim küçüklüğünden beri en büyük hayalim deniz kenarında küçük bir evim olsun bahçeli falan başka kimse olmuycak tek başına olduğum bı yer istiyorum mandıra filozofunda olduğu gibi bir nevi ama doğduğum yaşadığım şehirden dolayı bu pek memnun gözükmüyor bakalım ilerde inşaallah. bu hayalimi hayata geçirmek isterim diğer metropol şehire gelecek olursa hiç istemediğim bir yer oluyor baya kalabalık insanlar birbirini tanımıyor komşuluk bitmiş başına bişey gelse yardımına koşacam kimse yok

0

denizi olan bir şehir diye tercih ederdim çünkü ben denizi olmayan bir yerde yani ankara da yaşıyorum bundan dolayı denizi olan bir yeri tercih etmem bana daha cazip gelir her bakımdan ö özellikle ben üniversite yıllarımda da tercih yaparken genel olarak denizi olan yerleri tercih etmişimdir ve denizi olan yerler hoşuma gitmiştir ve genellikle tercihlerimi de deniz olan illeri öncelik olarak yazmışımdır. zonguldak çıktı şansıma ve oranın da denizi varı bundan mutluluk duymuştum hatt başlar başlamaz ilk gittiğimde de ko sonbahar havasında kendimi denize atmıştım görmemiş gibi işte deniz olmayan beş yerde yaşadığınız zaman denize çok düşkün oabilşyoe ve fazla önem verebiliyorsunuz bende orada kaldığım sürece bunun tadını çıkardım denize baktım fırsat buldukça yüreğim dinlendi kendimi daha iyi hissettim ayrıca evimi de denize karşı tuttum sormayın keyfime gün batımını izliyordum gün doğumuna şahit oluyordum bire bir. deniz izlemek bana sakinlik veriyordu ve denizin dalgalarını duymak rüzgarın sesini ve uğultularını duymak beni mutlu ediyordu öyle alışmışım ki bu duruma ankaraya evime geldiğim zaman çok büyük sessizlik duyuyordum.