0

neden başkalarını taklit edip egolarını tatmin ediyim ki.tabikide kendim olurum

0

taklit etmem taklit edilirim ;p kendim.olmayi her zman tercih etmisimdr

0

günümüzde hiçbir kimse kendi karakterini oluşturamıyor varlığı kabul edilen karakterler arasında kendine en yakın ve olması en kolay karakteri seçip o şekilde davranıyor.bu daha bebekken başlar bir bebek karnı acıktığında ağlamaya başlar ve karşılığında karnı doyuyorsa ağlayan ve üzgün gibi görünen karakterin kendisine daha faydalı olduğuna karar verir ve o şekilde devam eder büyüdükçe çevresine bağlı olarak agresif mi,akıllı mı,sözünde duran mı yoksa yalancı bir karakter mi kendine daha avantajlı olan bu karakterlerden birini veya birkaçını seçerek yoluna devam eder yani karakter bir sabit değil değişkendir.ortama,duruma ve zamana göre değişkenlik gösterir.önemli olan hangi karakterin daha uzun sürdürülebilirliği olduğudur.

0

taklit yeteneğim iyi değildir o yüzden kendim olmayı da seviyorum iyi adamımdır . taklit edenin olduğunu da sanmıyorum çünkü hayat çok zor olabilir. hayat bir tane kendin gibi yaşamıyorsan gerçekten çok zor ve dayanamaz bi yerde patlar . kendi kişiliğini geliştir taklit yapmana gerek kalmasın millet seni taklit etsin bence. taklit çok kötü bi tabir ya hiç sevmedim

0

ben kimseyi taklit etmem sadece kendim olmaya bakarim. yani kim taklit edecekse beni taklit etsin ama iyi ornek olarak diyorsaniz evet iyi ornek yapan insanlari taklit ederim cunku onda bir sakinca yok ancak onun disinda ne olursa olsun asla kimseyi taklit etmem etmedim ve etmeyecegimi de dusunuyorum bu saatten sonra.

0

bir şeyi taklit etmem için bana fayda sağlaması ya da beni cezbetmesi gerekir. bir başkasının hareketlerini taklit etmem en fazla komik olmak için olur. olduğum gibi davranırım. özümden vazgeçmem. çevremdekilerin de çok takdir ettiği ve sevdikleri bir huyumdur. olduğum gibi olurum. bir başkasını taklit etmem. özellikle kukla gibi bir başkasına göre davranmam. ben bir insanım farklı duygu, düşünce ve isteklerim var bu yüzden kendim olurum.

0

ben genellikle kendim olurum çünkü bu zamana kadar kime bana yol göstermedi hep kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalıştım hala da aynıyım hic degismedim.

0

kıyafet olarak taklit etmeye çalışırım. yapabildiğim kadarını. ama davranışlar hal ve hareketler olarak kesinlikle kendim olurum her zaman. ha aşık olduğum zaman bambaşka biri oluyorum içimdeki çocuk çıkıyor o da farklı :) .

0

etrafımda taklit edilecek yada taklit edilmeye deyecek birileri olsaydı belki taklit edebilirdim ama etrafımda öyle biri yok. taklit edeceklerse beni taklit etsinler