0

manevi olarak sevdiklerim yanında olsun ben zaten mutlu bir insan olurum . ama tabi maddiyat olarak zengin felan olsamda daha da mutlu biri olabilirdim . para varlığı bir dert yokluğu yara .

0

eskiden olsa para ile derdim ama artik doydum.sanirim guzel bir ask ile mutlu olabilirim.:)

0

eğer ben bu hayatta ne ile mutlu olurum dersen mesala sevdiklerin mutluysa ben de mutlu olurum. özellikle annem ,babam, kardeşim, eşim oğlum bunlar mutlu olduğu sürece ben her zaman mutlu olmaya çalışırım yani mutlu olurum. çünkü bunlar benim için çok değerli her zaman da öyle kalacak sonuçta canım, kanım, her şeyim ama işte bazen mutlu olamıyoruz engellerden dolayı hani bizim mutluluğumuz bile zaten paraya bağlı parasız insan mutlu olamıyor da ben de olamıyorum. yani bu hayatta bence mutlu olmak çok zor mutlu olsam bile iki gün sonra gene mutsuz oluyorsun.

0

mutluluk kişiye göre değişir bence, kimisi özgürlüğü ile mutlu olur kimisi sağlığı ile kimisi ise hiç mutlu olamaz daha fazlasını ister elindekiler kıymetini bilmez buda onu mutsuzluğa iter. benim için mutluluk özgürlüktür, tabi sağlıkta buna dahil sağlık olmadan hiç birşey olmaz biraz da maddi konuda rahat olduktan sonra senden iyisi yok.