0

depresyonun birçok farklı belirtileri bulunmaktadır. depresyona girdiğinizde belirtileri başlıca kendini hissettirecektir öncelikle içinizden yavaş bir şekilde ağlamak gelecek ve içinizde sürekli kötü bir his dolaşacaktır. depresyonun başlıca belirtileri bunlardır.

0

yataktan kalkmamak , sürekli ağlamak odadan dışarıya çıkmamak insanlarla iletişimi koparmak gelecek hakkında ümitsizlik endişesine kapılmak diye sıralanabilir.

0

her şeye üşenmek sorumlulukları yerine getiremeyecek kadar bitkin olmak sürekli halsizlik ve isteksizlik hali yataktan ve evden çıkmama isteği iştahsızlık can sıkıntısı sürekli uyumak huysuzluk kimseyle konuşmak istememek intahar düşünceleri motivasyonsuzluk kendini değersiz ve önemsiz hissetme geleceğe karşı hayal ya da plan kuramama ümitsiz olma o ruh halinin geçici olduğunu kabul edememe

0

duyguları kontrol edememe durumu, ümitsizlik, kendini değersiz hissetme, iştah azalması ya da artması, belirgin kilo alma ya da verme, uyku düzeninde değişmeler, günlük aktiviteleri yapmama istegi, ofke kontrolü sağlayamama gibi belirtiler depresyon belirtileridir.

0

insan hiç kimse ile iletişim kurmak istemez hiçbir şeyden mutlu olmaz sürekli ağlamaklı bir ruh hali içinde olur bakımsız bir hale gelir sürekli hayatı sorgular

0

ögke kontrolu yapamama
asabi olmak
kimse ile konusmamak
durduk yere ağlamak ve durduk yere gülmek
bolca tatlı tüketmek
boş boş bakmak
bolca uyumak