0

hiç görmediğim yeni yerler gezmek, dana önce denemediğim şeyleri tecrübe etmek kısacası yenilik.

0

spora gidip kendimi zorlamak.cidden acayip zevk alıyorum.hele bir de o antrenmandan sonra gelen tatlı yorgunluk..

0

sevdiğimle birlikte çerez alıp eve gidip film izlemek yada onunla birlikte uyumak ona sarılmak ona övgüler yağdırmak ona olan sevgimi dike getirmek onun o güzel yüzüne bakmak setiyeretmek ona sincap demek onunla şakalaşmak yastık savaşı oynamak onunla hayaller kurmak onunla birlikte sobayı yakıp sonrada tavana vuran ışığı izlemek o eski günlerini anlatırken benim onu dinlemem üzüldüğünüzde birbirimizi teselli edip daha iyi günlere kavuşacağımızı dilemek yani en sevdiğim şeyler onunla oluyor onun dışında en sevdiğim şey alışveriş yapmak sanırım çünkü kendimi iyi hissediyorum kendimi ödüllendirmiş hissediyorum şımartıyorum kendimi bu çok güzel bişey

0

yapmaktan en çok hoşlandığını şeyler eğlenmek dışarı çıkmak yürüyüş yapmak dostlarımla vakit geçirmek onlarla sohbet etmek eğlenmek , ailemle vakit geçirmek onları devamlı öpücüklere boğmak , kitap okumayı çok severim bir romanın içindeki karakterleri gözünde canlandırır yaşanmışlıkları yani hikayenin akışını ve gidişatını sonunu merak ederim . doğayı çok severim kuşları bulutları yıldızları gökyüzünü yeryüzünü denizi severim . baktığım bir herşeyde güzellik görmeye çalışırım . hayvanları severim onları yemek vermek başlarını okşamak onlarla vakit geçirmek konuşmak bunları çok severim ve genelde bu şekilde vakit geçirirken .

0

motorsikletimle deniz kıyısına gitmek ve arkadan müslüm gürses eşliğinde sigara yakmak bunun verdiği tadı başka kimse veremez diye düşünüyorum

1

en çok yapmaktan hoşlandığım şey kulaklığımı takıp müzik dinlemektir. müzik dinlemek bana ayrı bir huzur veriyor. o an yaşadığım her şeyden uzaklaşıyorum sanki içim huzurla doluyor.

0

hayatta yapmaktan en çok hoşlandığım zevk aldığım şey sevdiğim değer verdiğim insanlar ile bir arada bulunup birşeyler yapmak.

0

sevdiğim insanlarla vakit geçirmek ve alışveriş yapmak

0

onunlan gezmek dolaşmak eylenmektir başka ne ola bilirki bu fani hayatta ancak öyle mutlu olabilirsin bu fani dünyada.