0

televizyon izlemek internette takılmak işte bu şekilde para kazanmak.. gidebilsem denize havuza gideceğim ama işte gelen biri yok ben de gitmek istemiyorum tek başıma bazen. onun dışında keman çalışıyorum ara ara . evi temizlemeyi seviyorum her işi değil de özellikle ütü :))

0

ben günlük hayatta daha çok kitap okumayı, film izlemeyi(sinemaya gitmeyi) ve gezmeyi (daha doğrusu yeni yerler keşfetmeyi, kültür turlarına katılmayı) daha çok seviyorum. yapmaktan en zevk aldığım şeylerdir bu saydıklarım benim. :) kültür turlarına katılmayı çok seviyorum. yeni yerler görmek güzel oluyor ama işte ya param olmuyor ya da param olduğunda müsait olamıyorum.

0

günlük hayatta paten sürmekten hoşlanırım övünmek gibi olmasın ama iyi paten sürerim 3 yıldan beri sürüyorum dediğim gibi paten sürmekten zevk alıyorum eğer bir yerden paran kazandığım iş olsa sinemaya giderdim sinemaya gitmeyide çok seviyorum en sevdiğim çoğu filmi sinemada gittim ama yok çok zor biriktiriyorum o yüzden tek çare paten sürmek.

1

ders çalışmak kitap okumak bilgisayarın başına geçip saatlerde sorumani.com dan soruları yanıtlamak aynı zamanda felsefi akademik ve dini bilgilerde ilgili araştırmalar yapmak bilimsel konularda belgeseller izlemek makaleler okumak satranç oynamak halısahada arkadaşlarımla futbol oynamak kapalı spor salonunda masa tenisi oynamak ve düzenli olarak spor yapmak ailemle vakit geçirmekten zevk alırım

0

günlük hayatta en çok telefonda oyun oynamayı seviyorum. bağımlılık etkisi yarattı resmen. ve köpeğimle ilgileniyorum. gezmeye falan çıkartıyorum.

0

günlük hayatta film izlemekten çok zevk alırım. filmden sonra ise daha çok dışarda gezmek hoşuma gider. genellikle arkadaşlarımla gezerim mi zamanımı onlarla harcıyorum. tabi bir de oyun oynamak. bilgisayar oyunlarına cidden bayılıyorum.

0

günlük hayatta motorsiklet sürmekten, youtube üzerinde videolar izlemekten den ve günlük pc oyunları oynamaktan gerçekten zevk alırım