0

eskiden facebook kulanırdım şimdi ise instagram

0

önceden en çok facebook hesabını kullanıyordum. fakat instagram çıktığından beri instagramı kullanıyorum o daha çok hoşuma gidiyor facebooktan daha iyi bence. whatsapp zaten sürekli kullanıyorum arkadaşlarla falan haberleşmek için genelde onu kullanıyoruz.

0

en çok whatsappı kullanıyorum diyebilirim sonra instagram ve twitter geliyor sanki bu uygulamalar olmadan hayat duruyor gibii

0

genelde instagram da dolanırım. çok nadir facebook twitter gibi uygulamalar kullanırım. ama benim için instagram ayrı yerdedir

0

whatsapp ve instagram ama onlarda günde 1-2 kere

0

ben genellikle sosyal medya hesabı kullanmıyorum. tabii sosyal medya hesabım var ama bir tek facebook falan ona da arada bir bakarsam bakıyorum o yüzden bu soruya facebook diye cevap vereceğim.

0

ilk önce face modaydı ama simdi amele doldu. instagram şimdilik güzel ama ileride orası da amele dolacak. toplumdaki ameleligin önüne geçemiyoruz. sadece erkek değil bir sürü kadın amele de var.

0

ben en çok sosyal medya hesabının facebook hesabını kullanıyorum ve facebook'ta dini bir sayfam var ben sayfada adminlik yapıyorum en çok kullandığım facebook'taki sayfadaki görevlerini yapıyorum ve onu kullanıyorum.

0

ben en çok instagramı kullanıyorum... buraya takılmaya başlamadan önce ınstagrama takılırdım. ama şimdi buradayım.