0

en çok kullandigim sosyal medya facebook ama canım çok sıkıldığında instagram watsap ve yotube kulanirim

0

en çok kullandığım sosyal medya youtube, whatsap ve instgramdır. arada sırada facebook giriyorum.

2

en çok kullandığım sosyal medya instagram ve youtube'dir. bu ikisi dışında kalan sosyal medyalarda pek fazla girmiyorum. bir de burası var tabi. burayı da unutmamak gerek :)

0

en çok kullandığım sosyal medya uygulaması instagram ardından youtube ve eskisi kadar olmasa da binde 1 olarak facebook'a da giriyorum eskiden en çok kullandığım facebook'ta ancak instagram çıktığından beri en çok instagram'a giriyorum ve instagram'dan daha çok seviyorum ve bunların arkasında da pinteresti kullanıyorum gerçekten güzel filmleri içinde barındırıyor zaten instagram en çok kullanılan sosyal medya uygulaması şu anda o tabii birçok uygulama var ancak en çok bilinenleri facebook twitter instagram youtube tumblr gibi uygulamalar.

0

sosyal medyaya bekarken aram vardı faceden çıkmadım yani hiç birde twitter ikisinde çok gezerdim evlendikten sonra hiç birinde girmiyorum şuan babamın instgraminin şifresini aldım oda sorumani'yi takip etmek icn çoğunlukla burayı bulduğumdan beri hep burdayım sosyal medyadan uzak ne kadarda güzel insanın piskolojisi bozuluyor dışarıya çıkıp eglenp gezmek varken bence sosyal medyada saatlerce dolaşmak saçmalık.

0

en çok kullandığım sosyal medya aracı twitter ‘dır.çünkü geri kalan bütün sosyal medyalar gerçekten çok fazla bozdu ergen insanlardan ve saçma sapan paylaşımlardan sıkıldım.üstelik akım diye saçma sapan bir şey ortaya attılar ve resmen her yerde karşıma çıkıyor bu durumdan gerçekten rahatsız oldum ve hemen hemen hiç kullanmıyorum diyebilirim.

0

facebook, twitter, instagram, kısacası bütün bana hitap eden güzel vakit geçirdiğim sosyal medyaları takip ediyor, ve kullanıyorum.

0

ben fazla kullanmıyorum. ama az sa olsa facebook kullanılıyorum.

1

en çok kullandığım sosyal medya şimdilerde burası oldu.. twitter, instagram en çok kullandıklarım..facebookumu 3 ayı geçti dondurdum..