0

güvenilir siteler de var güvenilmeyen de. ben genellikle alırım internetten. çok fazla sorun yaşamadım.

0

3d secure olan sitelere yöneliyorum genellikle

0

internet sitelerinin güvenilirliğine bağlı bu. kimi siteler güvenilirken kimi siteler de dolandırma peşinde. converse satan bir mağaza vardı ve oradan aldığım ayakkabı ile ilk kez dolandırılmış oldum. mahkeme ile uğraştım bir de. siz siz olun güvenilir olmayan sitelerden hiçbir şekilde alışveriş yapmayın. sonra çok pişman olursunuz.

0

internette güvenilir siteler var o yüzden o sitelerden alışveriş yaptığım sürece o sitelere güveniyorum tabii bunun yanı sıra pek çok dolandırıcı sitelerde var bunu sizin fark etmeniz lazım güvenmediğiniz ve adını duymadığınız sitelerden sipariş etmenizi tavsiye ediyorum onun haricinde diğer adı duyulan sitelere güvenebilirsiniz.

0

güvenilir siteler de var güvenilir olmayan siteler de var. yani bu siteye bağlı aslında bilindik sitelerden alışveriş yapılsa genellikle güvenilir oluyor hepimizin aldığı bildiği sitelerden yani. ancak bilinmedik siteler oldupu zaman daha önce denemediğimiz için de bilmiyoruz. bu sebepten de tehlikeli olabiliyor. yani bazı siteler bilinmediği için tehlikeli olabiliyor buna dikkat etmek gerekiyor.

1

güvenilirliğini oy oranına göre değerlendiririm.

1

güvenilir siteler ve bilinir siteler den alış veriş yapınız

1

simdi her siteden de alisveris yapmiyorum brn. guvenilir sitelerden alisveris yapiyorum. ve ben genellikle kitap sitelerini kullandigim icin belli basli kitap sitelerini kullaniyorum. guvenilir siteler yani. kurumsal olan magazalarin internet sitelerinden de alisveris yapilabilir.

0

internet üzerinden yapılan her alışveriş güvenli değildir. çünkü güvenilmez siteler var ve insanların paraları boşa gidebiliyor, bu yüzden dikkatli bir yer seçmek gerek alışveriş için. site adı, satıcı güvenilir olursa hakkında yorumları okuyup alışveriş yapabilirsiniz.

1

güvenilir sayfalar var herkes tarafından bilinen ben genelde o sayfaları kullanıyorum internetten alışveriş yaptığım zaman. ilk kez alışveriş yapacağım bir siteyse eğer mutlaka önce yorumları okuyorum kullanıcılar ne söylemişler bakıyorum ona göre almaya karar veriyorum. eğer olumsuz şeyler yazılmışsa yorumlar da şüpheyle yakışıyorum çoğu zaman da almıyorum zaten.

0

internet üzerinde alışveriş siteleri güvenilir sitelerde var ama güvenilmeyen sitelerde var açıkçası ben internet üzerinde hiç alışveriş yapmadım ve yapmıyorum çünkü internet üzerinde bazı arkadaşlar alışveriş yapmış be hiç memnun değil geri iadesi de yapıyor ama almıyorlar onun için internet sitelerine alışveriş için pek fazla güvenmiyorum.

1

doğru kişiyle alışveriş yaparsanız hiçbir sorun ortaya çıkmaz.