0

hukukta okumayı çok istiyordum benim için adalet her şeyden önce gerekli olan bir meziyet olmadı hayallerimde kaldı ama pes etmiş sayılmam inşallah bir gün nasip olur

0

yani bu düşüncede oldugum bir çok olay var. mesela hiç bir zaman tam anlamı ile özgür olamadım. gercek anlamda özgürlüğün verdiği o duyguyu yaşamak isterdim. sonuc olarak biz özgür bir yaşantı sergilersek kendi istediğimiz gibi bir hayat yaşarız. fakat özgürlüğümüze sınır gelir ve kısıtlanırsa başkasının istediği hayatı yaşamak zorunda kalırız. çok sükür suanda kendi istediğim hayatı yaşıyorum ama hala tam anlamı ile özgürüm diyemem. özgürlüğü damarımda ki son kana kadar hissetmek isterim. bir diger konu ise mutlu olmak. hiç mutlu olmadım diyemem kısa bir sürede olsa bu duyguyu tattım. eşki nişanlım sağolsun bana bu duyguyu yasattı. fakat hiç bir zaman tam anlamı ile mutlu oldum diyemem. bir gün tam anlamı ile mutlı olup nasıl bir duygu oldugunu ögrenmeyi çok isterdim.

0

hayalim bi kız çocuğumun olması. onu kucağıma aldığım anı hayal ediyorum bu anı yaşamak istiyorum.

0

elbette ki var. annelik. bebeğimi kucağıma almak. az kaldı :)

0

gerçek aşk en merak ettiğim duygu, yani nasıl bişey ki bu, adına şiirler şarkılar diziler filmler çekiliyor ve herşeyin üzerinde tutuluyor ilginç yani.

0

şuan için yok ileride olur mu bilmem tatmak istediğim en büyük duygu annelikti tattım çok şükür

0

yuzebilmeyi isterdim. ama sudan çok korkuyorum.