1

bir keresinde antalya'dan bursa'ya giderken adam yanlışlıkla bursa otobüsüne bindi, karı koca urfa'ya gidiyorlarmış, ancak konuyu eskişehir'de anladılar. adamlar duman oldular, karı-koca eskişehir otogarında indiler ve tekrar urfa bileti arıyorlardı.

0

bunların yanı sıra ankara'ya yolculuk yaparken otobüste kazakistanlı kişiler yanlarına polar küçük battaniyelerini alıp iyice koltuklarını yatak şekline sokup bir yandan da şarkı söylemeye başladılar. arkasındaki oturan kişiler ise koltuklarını yatar pozisyona soktukları için kızmasına rağmen onlar hiçbir şekilde takmadılar.

0

otobüste bir gün giderken yaşlı bir amcanın yanına liseye giden bir çocuk oturdu ve onunla konuşurken yüksek sesle öğüt vererek konuştu. daha sonra etrafa ithafen konuşmaya ve öğüt vermeye başladı.

0

istanbul'dan ankara'ya giderken bir yer tartışması başladı. yaşlı bir teyzenin yerine genç bir erkek çocuğu oturtmak istediler.başka yer yoktu çocuğun da gitmesi gerekiyordu ama kadın yanına oturmak istemiyor .muavin anacığım çocuğun yaşında torunun yaşında dediyse de kadın ben senin nereden annen oluyorum babanla mı yattım demez mi?teyze diyorlar olmuyor ,anne diyorlar olmuyor velhasıl kadın oturdu ama o çocuğa orayı zindan etti .sonunda birisi inince yer değişikliği yaptılar böylelikle kurtuldu oğlacağız da o kadından aslında bir bayanın yanında tanımadık bir erkek oturtulması gelenek değil ama otobüslerde ,o an için mecbur kalındığında öyle bir istekte bulunmuşlardı.

0

komik değil ancak bir olay yaşadım onu anlatmak isterim liseye giderken okul dönüşü 556 numaralı otobüse bindim her zamanki gibi ayakta kaldım tabi otobüs çok kalabalık olduğu için her neyse bir bayan geldi oda ayakta bayan güzel bir bayandı ve şık giyinmişti her neyse arkamda bir adam vardı 35 i yaşlarda önüme geçmeye çalıştı bende nerden bileyim tacizci olduğunu yol verdim buyur dedim geçti yukarda tutuncak yerleri tutuyor bir yandanda bayana yaklasıyor yani bayana arkadan bişeyler yapmaya çal8şıyor en son bayan anladı ve otobüsün içinde bağırmaya başladı sen napiyosun bilmem ne diye otobüsteki erkekler kalktık herkes adama vurmaya başladı söfor kapıy8 açtı adamı aşağı attik ve yolumuza devam ettik :)

0

evet yaşadım anlatmak istiyorum. fakat basında söylemek istediğim benim sesim çok güzeldir. bunu neden söylediğimi hikayeyi okuyunca anlayacaksınız. ankara'dan antalya'ya gitmek için otobüse bindim. gece yolculuğunu sevdiğim için 12 de yol çıkacak olan otobüs için bilet aldım. yolculuklarımda müzik dinlemeden asla gidemediğim için taktım kulaklığımı müzik dinleye dinleye gidiyorum. cam kenarında oturuyordum ve o sıralar nişanlımdan yeni ayrıldığım için dertliyim. zaten antalya'ya da sırf kafamı dağıtmak için gidiyorum. ben bir ara kendimden baya geçmişim ve şarkıya yüksek sesle eslik etmeye başlamışım ama yemin ederim hiç farkında bile değilim. telefonda'da kıvırcık ali geceler yangın müziği çalıyordu. neyse müzik bitti yeni şarkıyı açmak için telefonu elime aldım ve o sırada bir alkış sesleri falan geliyor. yanımda oturan ablaya dedim ki " abla ne oldu acaba ? ben neyi kacırdım ? herkes neyi alkışlıyor?" abla söyle bir güldü ve dedi ki "sen kendinden geçip şarkı söyledin ve herkeş çok beğendi." ben tabi utandım ilk basta ama herkes bir daha diye bağırmaya başlayınca otobüs görevlisi yanıma geldi "kardeşim gel bir şarkı söyle hem herkes istiyor hemde canımız sıkılıyor biraz şarkı dinleyelim. sesin çok güzel!" dedi bende kırmadım kabul ettim. otobüslerde görevlilerin anons yaptığı mikrofonu getirdi görevli bende başladım şarkı söylemeye. fakat şarkı bitiyor herkes bir daha diyor ama bi 5 şarkıdan sonra teşekkür edip mikrofonu verdim ve yolculuğuma devam ettim. başımdan geçen en garip ve en ilginç olay buydu.

1

otobus degildi tramvay di kadinin teki cocugunu gecirirken kapilar kapaniyordu elimle kapiya mudahale ettim az daha kadinin kafasi arada sikisiyordu. benim icin enteresandi :)

1

koltukta oturuyorum koridor koltuğunda adana'da üniye gidip geliyorum işte eve dönüş yolunda 154 halk otobüsü dayının biri geldi benim koluma dayiyor hoşuna gidiyor sanırım ben de biraz sinir kaybı var muay thai falan yaptığım için çok geç hissederim dokunmaları bu dayı dozu arttırdı herhalde ben de aniden dirseği lakkk diye bir koydum dayının aklı yerinden fırladı adam yerlere yattı öyle ibnelik yapmaya gerek yok birader adam gibi evime gidiyorum dua et yaşlı başlı adamsın ağzını yüzünden ayırmadığıma dedim . adamı hastaneye kaldırdılar sonra tabi ibnelik yapmaya lüzum yok ..