0

herkesin kendine göre bir sevdiği yön vardır. bana göre otomatik vites niye uğraşacak vites atmakla kendi kendine atsın düşürsün, trafik lambalarında bazı kişiler bekliyor bekliyor tam yeşil yanında vitesi atmaya çalışıyor onun yüzünde en az 5 saniye kaybediyor millet ondan dolayı ben otomatik vites hastasıyım.

0

kesinlikle manuel araba. çünkü ileride manuel araba kullanman rahat olur. otomatik vites kullanan ve başta bunu öğrenen kişi daha sonra manuel vites araba kullanamıyor.

0

manuel araç kullanmak daha keyifli ve eğlenceli manuel araç kullanabilen otomatik aracı rahatlıkla kullanabilir ancak otomatik kullanan kişiler manuel araç kullanırken zorlanıyor benim tercihim manuel araç.

1

ayaklarımı yerden kessin yeter. beni istediğim yere götürsün de ne olursa olsun farketmez.

0

öğrenim açısından manuel, sürüş ve konforda otomatik tercih edilmeli bana kalırsa.

0

bence manuel araba daha zevkli kullanırken ama diyelim ki eğer araba kullanırken devirsiz kullanırsanız arabanıza ciddi hasarlar verirsiniz o yüzden otomotik vites güzel hemde otomotik vites tepede kalkış yaparken çok iyi mesela dağlık alanda veya dik bir sokakta yaşayanlar çoğu zaman kalkış yapamaz manuelde ama otomotikte kolaylıkla arabanın devrini zorlamadan kalkış yapabiliriz

0

bir süreden sonra hiç farketmiyor otomatik daha rahattır tabi ama manuel de refleks haline geliyor zaten

0

bence otomobil kullanmanın zevki manuel vites araba kullanmakla olur.