0

arabaya karşı ilgim olduğundan yakından ilgilendiğimden vede araba sürmeyi manuel araçta öğrendiğimden dolayı tercihim manuel araçlardır. manuel'in yakıt tasarruftunda otomatik araçlara göre daha az yakacağından dolayı manuel daha bütçe dostudur. otomatik araçlar ise sürekli şehir için de süren biri olduğunda daha çok yakacaktır .

0

otamatik araç kullanmak daha avantajlıdır. çünkü otamatik araçta vites değiştirme olayı bulunmuyor. hepimizinde zorluk yaşadığı vites değiştirme muhabbeti hepimizi zorluyor. otamatik araçta sadece insanin direksiyon kabiliyeti olsun yetiyor. araç hızlandıkça vites arabanın devrine göre vites değiştiriyor. vitesli araçlar da ihnsanlar vites değiştirirken araç hakimiyetini kaybedebiliyor.

0

şahsen ben daha hiç otomatik vites kullanmadım, manuel kullandım hep. ve manuel araç kullanmak ayrı bi keyif verici. şehir içi biraz zor olsa da ben daima manıelden yanayım

1

ehliyetimi manuel olarak aldım ve manuel araçda öğrendim araba kullanmayı. o yüzden tercihim manuel ama, trafikten korktuğumu düşünürsek otomatik vitesde alışıldığında büyük kolaylık diye düşünüyorum.

0

otomotik vites bence daha iyi kullanışlı