0

ben bağlama çalan birisi olarak şarkı değil ama türkü yazarım yazdığım bir kaç türkü sözüde vardır kendime ait olan

0

bir keresinde rap şarkı sözleri yazmıştım yakın çevrem baya begenmişti yada kırılmayayım diye begenmiş gibi yaptılar

0

vallahi ben en son 5 hafta önce bir rap kaydı almıştım ama daha fazla alamıyorum çünkü sözlerde çok sıkıntı yaşıyorum. zaten haliyle insan sözleri yazamayınca şarkı da yapamıyor. zaten ilk olarak şarkı yazmak için söz lazım sonra beat lazım bir de arkaplanda video düzenlemek için bir adobe program gerek. o yüzden dolayı bu dediklerimi yaparsanız rap yapabileceğinizi sanmayın. kayıt alırken inanılmaz zorluklar çekiyorsunuz bir anda farklı bir kişi sizin odanıza girebiliyor, bazen sözleri kekeliyebiliyorsunuz falan filan çok zor oluyor kayıt alması.

0

26 yaşındayım, lise son sınıf öğrencisi iken rap kaydı almak için bir şarkı yazmıştım, şiir kitabı çıkardığım zaman o kaydın sözlerini de yazmış olacam.şarkı yazmak göründüğü gibi kolay değil, ritme beate söz yazıp kayıt almak çok zor ve çok da uğraştırıyor güzel bir kayıt almak için.rapçi olma emellerimden vazgeçtim, bu yüzden de şarkı yazmıyorum artık yine de işin içine girince dünyanız çok değişik oluyor sizin de bu duyguyu tatmanızı çok istiyorum ve umarım bunu başarmış olursunuz.

0

ben yıllardır şiir yazıyorum. şarkı dediğiniz şey zaten bestelenmiş şiirdir. hatta bir kaç tane kendi kendime bestelediğim şarkı da var.

0

bir ara ortaokulda ödev olduğu için bir şarkı bestelemiştir yani yazmıştım gerçi beste değil tabi gayet güzeldi öğretmenim de beğenmişti yani evet istersen şarkı yazabilirim tabi bu yeteneğim daha önceleri fazlaydı.ama şu an ders yoğunluğundan ve yorgunluktan pek böyle şeylere vakit ayıramıyorum

0

evet ben daha önce şarkı yazmıştım yani öyle sürekli ve devamlı şarkı yazmıyorum ama daha önce yazmıştım ve beğenmiştim açıkcası böyle bir yeteneğim var aslında ilhan geldiği zaman yazabiliyorum.

0

yani şarkı yazabiliyor muyuz var olan şarkılardan mı yoksa kendimiz bir şarkı çıkarıp yazmamızı mı söylediniz acaba her var olan şarkılar sa evet çok güzel yazarım ama ara sıra da en çok da hüzünlendim zaman ya da mutlu olduğum zaman var olmayan şarkılar kendim yaptım şarkıları da yazabiliyorum yani çok uzun olmasa bile bir dörtlük yazabilirim.