0

ögretmen dedigin 15 dakika ders yapmalı ve serbest bırakmalı.

0

ders 40 dakika ise 40 dakikanın tamamı ders işlememeli arada bir makara yapılmalı diye düşünüyorum

0

dikkatlerini çekip onları öğretme sürecine katılmaya istekli hale getirmek ve oyunlaştırarak onlara çeşitli roller vererek görevini icra etmelidir

0

öğretmen tek başına da iyidir.falat projeksiyon cihazı ,ses görüntü gibi etkenler ile daha farklı olabilir.ders hem işitsel h görsel olarak desteklenirse ilgi dağılmaz öğrencilerin akılda kalması süreleri artar ve verimli bir ders oluşturulur.babam annem dahi bu yöntemi epey iyi biliyor.

0

bence ders anlatımından önce öğretmen ve öğrencinin arasında ki ilişki önemlidir.
eğer bir öğretmen öğrencilerini gerçekten seviyorsa eminimki sevilecektir öğrencilere yaklaşma şekli ne kadar iyi olursa anlattığı dersten o kadar verim alacaktır. onlarla konuşarak dersinde eğlenmeninde bir vakti olduğunu hatırlatıp biraz sohbetten sonra ders anlatımına geçerse gerçekten iyi sonuçlar elde edebilir

0

ne kadar eğlenirse öğrenciler o kadar derse ilgileri artar o kadar hevesli olurlar. bu yüzden oyunlarla eğlenceli etkinlikler yapılarak çocukların ilgisi çekilebilir.

0

öğretmenin dersi anlatma şekli karşısındaki öğrenciye yaklaşma şekli ders boyunca sadece dersten bahsetmeyip ara sıra espiri yapıp öğrencilerle sohbet ortamı yaratmak hayatın sadece o an dersten ibaret olmadığını ama o dersinde bir önemi olduğunu öğrencinin dersi sevmesi gerektiğini sevsin ki dersi öğrenmek için bir çaba göstermesi gerektiğini öğrenciye anlatımıyla öğretmen yapmaktadır.

0

üniversitede en kral hoca bile olsa bir laptop bir projeksiyon makinesi birde lazer tamam yıl boyunca sunumda olan herşeyi okuyor üniversitede en üst kalite bu üstünü arayamazsın.