0

hayattan bir beklentisi yoksa bir şey yapmasına da gerek yoktur. yeme içme ihtiyacını gidererek boş yaşamaya devam eder. bu tip insanlar başkaları tarafından kullanılmaya çok müsait olurlar. mesela pis işleri yaptırmakta kullanılırlar. kişi nasılsa bir beklentim yok şu adamı öldüreyim diye düşünebilir. tavsiyem hayattan hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin.

0

hayattan beklentisi veya belki bir hedefi olmayan insanlar genel de karamsar insanlar olurlar. yani olumsuz düşünürler belki umutları hayalleri bile yoktur. beklentileri olmadığı içinde yaşamak onlar için bazen eziyet halini alabilir ve anlamsızlaşabilir. yani yaşamak onlara yük gibi gelir tabi bu herkese göre değişen bir durum herkes böyle düşünmeye bilir. daha çok anı yaşarlar sorumluluk duygusu gütmezler hayattan beklentileri olmadığı içinde o ana kapılıp o anda yaşamayı tercih ederler geleceğe dönük planlar yapmazlar. bazı insanlar sırf hayattan beklentileri olmadığı için yaşamdan da vazgeçmek ister artık hayat onlar için yaşanmaz our çünkü herhangi bir beklentiye ya da hedefe sahip olmadıkları için de bu hayattan yitip gitmeyi arzu ederler kimisi bunu kendi elleriyle yapar hayatına son verir kimisi de ölmeyi arzular veya bekler. yani çeşit çeşit insanlar var ve hepsi farklı farklı düşüncelere sahip olabilir. hayattan beklentiniz olmadığı zaman hayat size öyle anlamsız gelirkğ yaşadığınız hayatta kendinizi boşlukta hissetmeye başlarsınız yaşadığınız bu hayat size tat vermez hale gelir ve böylece de yaşadığınız hayat size zevk vermemeye başlar.

1

boş verir. kimsenin söylediğide yaptığıda umrunda olmaz. sadece gün geçirmektir amacı.

0

bir beklentisi olmayan insan ; sadece nefes almak gibi temel ihtiyaçları karşılar. hiç birşey için çaba vermez uğraşmaz .

0

beklemekten yorulur neden niçin sorularını daha fazla sorar hayatına mana katmaya çalışır.

0

bir beklentisi olmasını bekler daha doğrusu bir beklentisi olsun diye uğraşır fakat ben bekliyorum belki beklentiler ayağıma gelir diye :)