0

boş insanlar birbiriyle uğraşır o nedeni bu ne yaptı gibi şeyler herkes işine baksın kimsenin günahını almasınlar malum birgün hesap vereceğiz

0

evet dedikodulara karşı hayattan bezdiğim anlar oldu özellikle daha genç yaşlarda bu tür dedikodulara çok uğraştım ve üzülmüştüm yıpranmıştım. şimdi olsa bu kadar etkilenir iyim bilemiyorum. ancak o zamanlar daha hassasım dokunuyordu bu durum bana haksızlık yapılmış gibi. zaten bu insanların dedikodusunu da bir türlü anlayamamışımdır. anlam verememişimdir.

0

dedikodulardan özellikle birkaç aydır çok beziyorum. eşimin ailesinin etmediği dedikodum kalmadı. allah'a havale ediyorum ama gerçekten sinirim bozuldu. ya anlamıyorum ki dertleri ne ama tabi mal davası hep sürekli her şeyime bir şey bulup hakkımda konuşmaları beni deli ediyor.

0

ben dedikodu yapanlardan nefret ederim. bide benim hakkımda yapılırsa kötü olurum. bu durum güzel bir durum değil. böyle ortam oluşmamalı insanlar yüzlerine söylenmeli ne ise.

0

evet dedikoduyu hiç sevmiyorum. benim lisede bir arkadaş grubum vardı. sürekli dedikodu yaparlardı. ama ben onlara pek katılmazdım. aksine sinir oldum. millet ne yapıyorsa yapsın. milletten bize ne yani.

0

evet hemde her zaman. yanımda dedikodu yapılmasından da arkamda konuşulmasından da hoşlanmıyorum. yanımda dedikodu yapanların arkasından konuştukları insanı başka bir yerde gördükleri zaman sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmalarına çok şaşırıyorum. gerçekten oyunculuklarına söyleyecek söz bulamıyorum. benim arkamdan konuştuklarını duyduğum zaman o insanlarla bir daha görüşmüyorum hayattan insanı bezdiriyorlar. bazen tahammül bile edemiyorum duyduklarıma.

0

evet oldu ama rahat bir insan olduğum için pek umursamiyorum

0

bende dedikodu yapanları sevmiyorum yüzüne söylemek daha durustluktur. bence ama insanlar okadar dedikodu da kendini okadar asiyorki bezginlik geliyor malesef kimseye güven edip biseyde anlatamiyor artık.

0

hem de nasııllll... amcam yanımda çok dedikodu yapardı benim. şu şöyle yaptı zamanında... bu kadın var ya... pis biri... bize hep kötülük yaptı.. burada inşaat yaparken bir bardak su bile vermediler der. ama gel gelelim o kişi birşey istemeye gelince hemen yapar... ikiyüzlülük resmen bu yaptığı... artık son zamanlarda dedikodu günha, gıybet yapmayalım, dedikodu yapmayalım demeye başlamıştım sürekli :)

0

evet dedikodu yapılmasını hiç sevmiyorum, özellikle benim arkamdan dedikodu yapanlara çok sinir oluyorum. mesela benim kaynanamın hep benim hakkımda dedikodu yaptığını biliyorum zaten kulağıma da geliyor.. artık gerçekten insan böyle duyunca hayattan da benziyor böyle insanlar olduğu sürece zaten insanın artık hevesi bile kalmıyor hiçbir şey ne diyeyim allah'a havale ettim.

0

çok defa bezdiğimiz anlar oldu. en çok sevmediğim hatta nefret ettiğim bir durumdur. nefret ediyorum. hakkımı herkese helal ederim ama arkamdan konuşan ve iftiracıları etmem. o derece nefret ediyorum.

0

evet oldu tabi olmaz mi?:d ozellikle akrabalar.