0

mühim olan kafanın içerisindeki düşüğncelerin sağlıklı olması.görse anlamsda saçın olup olmaması insanı ilişkilerde pek fazla rol oynamıyor.insanlara faydalı olduktan çevrendeki hiç bir canlıya zarar vermedikten sonra tamtersi faydalı oldukdan sonra hiç bir önemi yoktur..önemli olan hem beden sağlığı hemde ruh sağlığı tam ve düzgün olduktadan sonra erkeğin kel olmasının hiç bir anlamı yok...

0

genelde yakışıklı olmuyor fakat kellik bir erkekte karizmatik duruyorsa demek ki o erkeğe kellik yakışıyordur ve yakisiklidir demektir.

0

kel erkeklerin kel olmayanlardan ne farkı var tabii bir farkı var o da keller ama bunlar onların yakışıklı olmayacağı anlamına gelmez tabii sen bana diyeceksin keller yakışıklı değiller demedim ki diyeceksin ben orada yatıyorum kim alınırsa alınsın tabii ki de yakışıklı olurlar eğer sakallı ise daha da yakışıklı olurlar diye düşünüyorum ben babam kel öğretmenlerim de kel ama yakışıklılar.

0

neden olmasın? her kesin beğenisi farklı olabilir. nede olsa güzellik anlayışı göreceli bir kavramdır.

0

olabilir neden olmasın bence bazı kel erkekler çokta karizmatik olabiliyor. kellik bir kusur değil bana göre yakışan insanda gayet hoş duruyor. aslında kafa yapısı çok önemli kafalarının yapısı eğer güzelse saçsızda çok hoş durabiliyor bazı erkekler. yani kellik yakışabilşyoe ve karizmatik bir görüntü katabiliyoe baız insanlara bence olabilir neden olmasın herkeste farklı durur. ya kılabilir.

0

elbette olabilir ayrıca yakışıklılık güzellik çirkinlik bu kavramlar gerçekten çok gereksiz kavramlar bana göre bir insanın güzel olması onun tüm insanlar tarafından beğenilecek anlamına gelmez sizin beğendiğiniz bir şey bana çok çirkin gözükebilir ya da benim çok ama çok beğendiğim bir şey size güzel gelmeyebilir insanların değişik olan özellikleri kesinlikle çirkin oldukları anlamına gelmez saçlarının olmaması da bunun gibi bir şey genetik özellik sonuçta yani genel olarak bana hoş geliyor kel olan erkekler eşimin maşallah saçları sırım gibi ama dökülse de benim için problem değil ben onun gönlünü seviyorum.

0

çok fazla hem kel hem de yakışıklı olan erkek sayısı dünya genelinde çok azdır. bizdeki kelle hem kel hem de ödül diye tabir ettiğimiz tiplerdir. ancak fabrikatör bir kel ise kişi türkiye'de her zaman yakışıklı kabul edilir. ya da mafya babası filan...

0

herkes olamaz ama olanlar var ve beni cok etkiliyorlar

0

dvayne johnson, jason statham gibi kişileri gösterebilirim.

1

yani niye olmasın ki tabikideki de kel erkeklerde de yakışıklı olabilir bazı erkekler doğuştan kel olabilir ama o da çok nadir yakışıklıdır da bazı erkeklerde biraz yaş geçtikçe kel olmaya başlar yani kel olmak yapışıklığı kaybetmez.

1

giyim kuşamına dikkat edip sempatik bir insan olursan kel olsanda yakışıklı görünürsün.