0

benim kanalım var murat tiryakioğlu kanalımın adı

0

benim youtube kanalım var ancak kullanmıyorum. şu an öyle duruyor en son iki buçuk ay önce video atmıştım ondan sonra da izlenmediğini anlayınca ve görünce bende bıraktım kanalı. kanal halen öyle duruyor. kanalı hem oyun videoları falan çekemediğim için, hem de canım pek istemediği için bıraktım. ama eğer iyi bir sistem toplamayı başarırsam, cidden video çekmeye başlarım ve iyi bir aboneye ulaşacağımı düşünürüm. zaten şu an bilgisayarımın rami için para biriktiriyorum yaklaşık 71 tl param var. bu sitedeki paramla da birlikte 85 tl oluyor. yaklaşık 400 tl lazım inşallah kısa sürede biriktirebilirim.

0

benim youtube kanalım var ama 11 aboneye sahibim ve youtube'u para için yapmıyordum eğlencesine yapıyordum. ancak bıraktım ondan sonra. boş gelmeye başladı yani o kadar emek veriyorsun atıyorsun videoyu bir bakıyorsun ancak 10-20 izleniyor. insana küfür edermiş gibi rakamlar yani ayıp :d. bende bıraktım sonradan.

0

benim müzik kanalım var ama daha abonem az tabi

0

youtube kanalımız olsa burda ne işimiz olacak. çoktan köşeyi dönmüş parayı bulmuş oluruz buralarda kendimizi paralamayız herhalde. bu benim fikrim belkide olan vardır.