0

internet üzerinden paylaşılan şeyler uygunsuz veya böyle kanlı şeyler falan olursa benim o paylaşım ile ilgili düşüncelerim kötü yönde olur. ama iyi bir paylaşım ise, bir sıkıntısı yoksa benim için bir problem olmaz. zaten çoğu kişi reklam paylaşımlarına göz gezdirmediği için onları yorumlamaya gerek yok.

0

aslında bu paylaşımların ne olduğuna bağlı biraz. mesela bazı insanlar çok lüks içerikler paylaşıyor bazı sanatçılar veya bir takım şöhrete shaip olan kişiler ünlüler diyebileceğimiz belki ben bu paylaşımları doğru bulmuyorum fazla lüks hayat insanları özendiriyor. internette çocuklar da var. bu yaklaşım doğru değil ayrıca küfürlü konuşmalar ve içerikler de mevcut bunlarda çocukların ru sağlığını bozuyor ve etkiliyor. tamam internet platformu herkesin kendine özel siz isterseniz takip eder isterseniz etmezsiniz veya istediğiniz paylaşımı yapmakta da özgürsünüz ben buna karışamam sadece kendi düşüncemi dile getiriyorum insanların bu lüks hayat paylaşımları beni rahatsız ediyor bilmem kaç bin dolara şunu almış resmini atmış vs. yçbuna sahip olamayan bir sürü insan var yapmış oldukları bu savurganlıkları birde inanın gözüne tokat gibi çarpıyorlar bunu kesinlikle doğru bulmuyorum n şrde yedikleri yemekleri paylaşıyor insanlar buda beni rahatsız ediyor yani o yiyeceği shaip olamayan belki bir sürü insan var yemek paylaşmak ne alaka. öyle farklı bşr teknoloji çağında yaşıyoruz ki insnaın insanların artık hiçbir şeye saygısı kalmadı ben böyle düşünmeye başladım ve bu yapılan özendirici paylaşımları doğru bulmuyorum çünkü bu internet mecrasına küçük büyük yaşlı genç herkes giriyor. doğru bulmuyorum.

0

ne paylaşıldığına bağlı. reklamlar zaten pek ilgimi çekmiyor paylaşımlardan kastın buysa. sosyal medya olacakta bir tek instegram kullanıyorum orada da zaten paylaşımlarını beğendiğim sayfaları yada kişileri takip ediyorum. bu yüzden paylaşılmaları beğeniyorum demek doğru olur. onun dışında takip etmediğim insanlardan da eminim ki beğenmediğim paylaşımlar yapanlar oluyordur.