0

tatil olanlarınızı internet üzerinden yapabilirsiniz. hiçbir sakıncası yoktur. hatta erken indiriminden yararlanarak ucuz tatil yapmış olursunuz.

1

bence çok mantıklı bir durum daha önce gidip gördüğünüz yerlere tekrar gitmek istiyorsanız zaten oralarda olan otel ya da butik oteller hakkında bir fikir sahibi olduğunuzu düşünüyorum ve buna göre zamanından önce rezervasyon yaparak hem tatil masraflarını çok daha aşağıda tutmuş olursunuz hem de gittiğiniz zaman yer bulamama gibi bir sıkıntıyla uğraşmazsınız, yok daha önce görmediğiniz bir yere gitmeyi planlıyorsanız ise internet üzerinden küçük bir araştırma ile o yerler ve oteller hakkında bilgi alabilirsiniz bilgi için illa tavsiye siteleri değil facebookta gezen insanların takıldığı gruplar var oralardan bilgi alarak otelinize rezervasyon yaptırıp em erken rezervasyon hem de otel sıkıntısı çekmeden güzel bir tatil planı yapabilirsiniz.

1

yapacağımız sisteden siteye değişir güvenli olanlar da var olmayanlar da onun için dikkat etmek lazım özellikle resmi web sitelerinden yapmak lazım

1

günümüz zaten internet çağı olmuş.internet üzerinden yapıp uygun fiyatı araştırmak işinizi hızlandırır.ama bana kalırsa internet üzerinden tatil alışverişleri biraz pahalıya patlıyor gibi.cunku rezervasyon siteleri kendi komisyonlarınıda istiyorlar.