0

soğuk espri yapma genelde esprilerimi kaliteli olur ama soğuk ve saçımı espri yapanlara acayip gıcık oluyorum direk ortamı terk edesim geliyor :) bir sınıf arkadaşım var sürekli saçma sapan espriler yapıyor yaşına bakmadan öyle saçma ki yani o esprilerini nasıl bulur çok merak ediyorum... eğer öyle saçma esprilerle yanıma geldiği zaman direk kaçıyorum

0

espri yeteneğim olmadığı için mesela şu gibi espriler yapıyorum daha çok.espri suspri gibi.yani müzikte es susmak anlamına geliyor.es-pri sus-pri gibi . benim espri kabiliyetim ancak bu kadar. :)) aydede güneşdede gibi. böyle basit ve insan kaçıran espriler yapıyorum daha çok.bilemiyorum sıcak mı oluyor benimkiler yoksa soğuk mu..

0

soğuk espri ben eski zamanlarda gençlik yıllarında yapmasaydım o zamanlar espri yapmak benim için ayrı bir özellik olarak geliyordu ve çok eğlenceli ve güldüren bir kelimeler olarak geliyordu.ama şu anda ve bu yaşından itibaren espri yapmıyorum espri yapan arkadaşların bulunmakta onları da alttan alıyorum de hiçbir şekilde aşılamadan kızmadan yaptığı esprileri bozunca yeterince alttan alttan gülüyorum.düşüncelerim bu şekildedir.

0

bazen yaparim bazen yapmam yapana kızmam