1

aslında benim telefonumda yazı tipi ve şekli değişme özelliği var ama ben hiç şu ana kadar hiç kullanmadım çünkü ben normal yazıyı daha seviyorum yazmayı bile farklı iyi güzel yazısı el yazısı telefonları da hiç kullanmıyorum.

1

evet değiştirilebilir. bunun için mobil uygulamalar mevcut. hatta whatsapp'da bile değiştirebilirsin. ama whatsapp'da yapılan bu tür değişiklikler 3. parti hile olarak geçiyor ve bu hesabının kapanmasına sebep olabilir.

0

samsung telefonlarda yazı tipi değiştirilebiliyor ama ıphone telefonlarda sadece yazının boyutu değiştirilebiliyor herhangi bir yazı stili değiştirilemiyor maalesef.

0

her telefonda yazı tipleri değiştiriliyor arkadaşım ama telefondan telefona yerleri değişiyor diye düşünüyorum. samsung modellerinde ayarlardan yazı tipi şekilleri bölümünden değiştirebiliyorsunuz ve birçok farklı modelleri bulunuyor ama diğer telefonlarda ise farklı yerlerden değiştiriliyor diye düşünüyorum.

1

bazı samsung modellerinde değiştiriliyor diye biliyorum. mutlaka diğer marka telefonlarda da ufak tipi değiştiriliyordur. denemek ve araştırmak gerekiyor.