0

tam üstüne bastın arkadaşın künefe tatlısını çok fazla severim künefenin sıcak olması ile birlikte arasındaki ediyor kaşarı ısırdığını zaman sürmesi var ya efsane bir andır künefe tatlısı çok hoşuna gitmektedir. ve her yemeğin yanında tek tüketmekteyim ve katık etmekteyim ve tercih etmeyin değildir tatlı zararlıdır tabii ki de biliyorum ama yapacak bir şey yok boğazdan geçiyor .her şey künefe tatlısını da fazlasıyla severim herkesin yemesinin ve tüketmesini tavsiye ederim pek bir zararı da yoktur arasındaki kaşar çok fena güzel bir tat vermektedir herkese tavsiye ederim mi yemenizi söylerim soru hakkındaki düşüncelerin de bu şekildedir.

0

künefe sevilmez mi ya. üzerinde kaymağı varsa hele yeme de yanında yat. bizim burada bir yer var gittiğimde 2 künefeyi bitirir 2 de eve paket yaptırırım adamın ellerine sağlık o kadar güzel yapıyor ki bir gün şeker hastası olup öleceğiz onun yüzünden

0

vallahi ben künefe tatlısını çok severim biraz ağır olsa da yanında sütle ayranla çayla çok iyi gider hiç ayranla tatlı yedin mi eğer bu soruyu sorduysan büyük ihtimalle ayranla yemişsindir ayranla yemek garip düşünsenize koskocaman tatlıyı kendiniz yiyemiyorsunuz ama ayranla beraber o tatlıyı gömüyorsunuz yani ben künefeyi severim her gün yemek nasip olsun size.

1

ben şeker tüketmekten kaçınan biriyim. ama söz konusu künefe olduğunda dayanamıyorum. ne olursa olsun bir lokmacık da olsa mutlaka tadına bakmak istiyorum. iyi yapılmış bir künefeye asla hayır diyemem.

0

künefeyi çok severim künefe sevilmez mi yaa

0

yani ben diyorum ki künenfe sevmeyen yoktur ama yine de belli olmaz yani belki bazı insan sevmeyebilir ama ben künefeyi severim özellikle künefe böyle bol antep fıstıklı üstünde olsa daha tadı güzel olur ve daha çok severim.

0

ben minede tatlısını bir türlü sevemiyorum. şerbet ve peynirin bir arada olması nedense midemi bulandırıyor. biri tatlı biri tuzlu olduğu için bu iki tat birleşince damak zevkime uygun olmuyor maalesef.

0

ben mesela hiç bir şekilde bir porsiyon künefeyi bitirememişimdir. hatta 2 çatal bile beni kesmeye yeter. aslında bütün şerbetli tatlılar bende aynı şeyi yapıyor. yemek istesem bile yiyemiyorum.

0

künefe sevmeyen insan sevmez. hayvan sevmez dünyayı sevmez lütfen