0

şimdi değil ama üç sene önce falan duygusal boşluğa düşmüştüm. insan kendini kötü hissediyor yalnız hissediyor ama bir şekilde atlatıyor insan sonuçta her ley gelip geçiyor. bence herkes zaman zaman duygusal boşluğa düşebilir bu insanın doğasında var yani. hem herkesin mükemmel bir hayatı yok ki. duygusal boşluk illa aşk anlamında da olmuyor. insan kendimi çok kalabalıkta bile yalnız hissedebiliyor.

0

evet duygusal boşluğa düştüm çok oldu sebep olarak da çok sevdiğim insanlardan beklemediğim davranışları görmem.

0

ben zaten sürekli olarak boşluğa düşüyorum çünkü kendimi hep kötü hissediyorum ve kafam hep karışık oluyor.hatta bazen duygu karmaşası yaşıyorum mesela hem gülüyorum hemde ağlıyorum.

0

zaman zaman duygusal boşluğa düştüğüm zamanlar oldu tabii. özellikle de anne babamı kaybettiğim zamanlar. ve kızımın üniversiteyi kazanması sonucu onu evine yerleştirip geri evimize onsuz döndüğümüz zaman. o boşluğu hala ve hiç bir şekilde doldurmam da mümkün olamadı işin en kötüsü.

0

evet daha önce çok defa duygusal boşluğa düştüm kendimi iyi hissetmediğim boşlukta hissettiğim dönemler oldu hayatımda ancak tabiki bunlar bir süreçtir benim için bunların geçmesi için zaman gerekti çok şükür bu dönemleri atlattım şimdilik iyiyim herhangi bir boşlukta değilim ancka insan zaman zaman da düşünüyor yani kendisini boşlukta anlamsız hissedebiliyor yaşadığı bu evren de. kendinizi yalnız hissedebiliyorsunuz. böyle dönemlerin oldu açıkcası.

0

yeni dönem insanı için devamlı olan şey budur . hepimiz düşüyoruz . çok fazla düşüyorum .hatta son beş yıldır boşluktayım