0

cuma gunu muslumanlarin bayram gunudur kuranda cuma vakti alisverisi birakin yeryuzune dagilin deniliyor cuma namazi erkeklere farz kilinmistir cuma gunleri yasin tebareke cuma sureleri okunabilinir dualar edilir ve cuma oyle bir vakit vardir ki denilir o zaman edilen kulun ettigi dua geri cevrilmez kabul edilir denilir

0

müslümanlar genelde cuma günü ibadet için cuma namazına gider

0

müslümanların mübarek günüdür cuma, bayram günüdür. hele ''cuma'da öyle bir vakit vardır ki, kabul edilmeyen dua yoktur'' sözü aslında cuma gününün özeti değil midir :) :)

0

müslümanlar cuma günlerinde cuma namazına gider ve iman görevlerini yerine getirirler. cuma müslümanlar için mübarek bir gündür.

1

müslümanların bayramı cuma günüdür hayrı ve fazileti hakkında bir çok söz ve dua bulunmaktadır. bu yüzden perşembe akşamı selalarla başlanır ibadet çağrısına. öğle vakti de erkekler cuma namazına giderler ve cemaat halinde namaz kılarlar ve sonrasında hutbe dinlerler.

''cuma'da öyle bir vakit vardır ki, kabul edilmeyen dua yoktur'' denilerek cuma vakti dua etmenin, ibadet etmenin önemi vurgulanmıştır.

0

cuma günü cuma namazına giderler