0

bildigim kadariyla cuma mesaji atmak gibi bir sey olmadigi icin mesaj atmiyorum.allahu alem

0

arada sırada cuma mesajı alıyorum ben oda akrabalardan geliyor.

0

ben almıyorum ama anneannem alıyor :) en saçma şeylerden biri olabilir bu cuma mesajı olayı. özellikle toplu mesajlar gerçekten çok saçma hiçbir şekilde anlamıyorum ve anlamsız buluyorum, çünkü bu tarz mesajlar genelde toplu atılıyor. özel bir şekilde yaparsa o ayrı, güzel bir şeydir o. ama toplu atılan böyle cuma mesajı gibi mesajlar çok anlamsız.

0

tabiki cuma mesejlari ben de atiyorum banada geliyor.cep numaramdan fazla encok whatsapdan ve facebook uzerinden geliyor.

0

numaram fazla kişide olmadığı için fazla cuma mesajı almıyorum diyebilirim. ancak cuma mesajlarından sıkılmak saçmalıktır bana göre cuma mesajları bence insana huzur veriyor.

0

yani cuma mesajı olarak atarsa bir eltimm mesaj atıyor bana ondan başka kimse atmıyor. at da ben ona diyorum ki bana toplu mesaj atma benim hiç sevmediğim şey gerçekten de toplu mesajlarda nefret ediyorum bekarlığından beri hani atıyorsa beni özel bir şekilde arayıp hayırlı cumalar diyebilir. mesaj atmasına gerek yok çünkü ben hiç kimseye toplu mesaj atmıyorum sevmediğin bir şeyi başkasına da yapmıyorum. hani uyarmama rağmen gene de atıyor çünkü beni kızdırmayın çok sevdiği için şu an uzak ondan kendisini dövemiyorum ya döverim derken şaka anlamında küçük eltim de gerçekten de çok iyi anlaşırım ama o toplu mesaj muhabbetini bir an önce çözmem lazım beni kızdırıyor bu durum.

0

buzamana kadar hiç cuma mesajı almadım :)

0

bana tek tük cuma mesajı geliyor ama eşime akşam namazından itibaren mesajlar yağıyor resmen.