0

şuanki ödeme limitinin yerinde olduğunu düşünüyorum. ben bu siteye ilk üye olduğum zaman ödeme limiti 50 liraydı. 25 lira ödeme limiti iyidir bence. ha olsa olsa 20 olsun hadi ama bunun aşağısı da artık olmasın bence. düşünsene 10 tl olduğunu. çektiğin paranın bir forsu yok anlatabiliyor muyum. 10 lira yap çek, 10 lira yap çek. tadı olmaz öyle bence. 25 lira limit olup birde istediğin zaman çekebiliyorsun. mesela şuan benim kazanç hanemde 33 tl var. hani 25 tl yi yapmışım zaten. biraz daha biriktirip öyle çekeyim diye düşünüyorum. tabi herkesin kendi fikri. böyle alınca daha bir göz dolduruyor. 25 tl ideal yani ödeme talebi oluşturabilmek için. ne belli bir sürede yapılamayacak kadar yüksek, ne de birşey yapılamayacak kadar az. 25 tl candır. :)

0

25 lira cok fazla aslında çünkü kurus kuruş kazanıldığı için 20 yaa 10 lira olsaydi iyiydi. ama yinede 25 olmasi zorlar diye öyle düşünüyorum.

0

25 lira ideal. daha az olsa insanlar hemen çekim yapıp siteyi terkedebilir. sonuçta bu sitede de bir emek var. bu emeklerin karşılığının alınması gerekir. ben 25 liralık ilk çekimimi yaptım ama bundan sonra 25 lirada çekim yapmam daha fazla biriktirir ondan sonra çekim yaparim. para biriktirmek için güzel fırsat bu. ben açıkçası uzun hedefler ile girdim bu siteye. aylık 100 lira biriktirerek agustos ayına kadar 500 lira yapmayı düşünüyorum . inşallah daha fazlasını da yapabilirim