0

yaşların en guzelidir aklın pekte başta olmadığı yaştir eğer önününüze çıkacak fırsatları ilerleyen zamanda çok iyi bir şekilde değerlendirilmek isteniyorsa biraz daha gelecek odaklı bakmak çalışmak olmalıdır ilk öncelikli hedef. her zamankendimi nasıl gelistirebilirim diye sormalisiniz çok okumalı cok gezmeli cok dinlemeli ve hayatiniza sürekli bir şeyler katmali ve bu heyecanı hiç kaybetmemelisoniz eğer bu şekilde ilerleme kaydederseniz siz hiç bir yenilgiye ugramazsiniz bu yaşın size katacagi cok fazla sey var ileride keske dememek icin yapmak istediklerinizi yapın pişmanlık iyi yada kötü deneyim ile sizi siz yapacaktır ne demiş mazhar alanson abimiz yaşım 19 kiymetini bilin sevin sevilin dost edinin gezin görün ve çokça okuyun

1

geleceğini şekillendirmek için çalışmak, kurslara gitmek ileride lazım olacak donanımlara sahip olmaya çalışmak yapılacak en güzel şey. çünkü enerjinin en yoğun olduğu zamanlar ve yapılabilecek her şeye yeter. merak ve ilgiler doğrultusunda hareket ederek gelişme gösterilecek faaliyetler yapılmalı bence.

0

benim fikrim 19 yaşında yapılacak en güzel şey güzelce gezmek. camileri dolaşmak,imanını güzelce öğrenip allah’a yönelmek.