0

bugüne kadar kuşkusuz çok iyi diziler izledim. eğer en iyisi hangisi diye soracak olursan vikingler diyebilirim. finaline kadar soluksuz izledim. spoiler vermek istemem ama bir neden yüzünden izlemeyi kestim. ama bana göre en iyi dizilerdendir. bir numarada yer alır diyebilirim. eğer başka dizi söyleyecek olursam la casa de papel de çok iyi diyebilirim. prison break de oldukça sağlam dizidir. bunları izlemediyseniz derhal izleyin.

0

asla vazgeçmem çok hoşuma gitmişti dizi eskiden çok dizi izlerdim ama şimdi hiç izlemiyorum

0

bir çok güzel dizi izlediğim için en iyisini seçmek oldukça zor. en iyisi dersek eğer bana göre vikinglerdir. hem kurgu hemde sahneler bakımından filmleri aratmayacak şekildedir. ragnar reis-i özlüyorum hala. diğer en sevdiğim diziyi söyleyecek olursam la casa de papel ve prison break diyebilirim. bir oturuşta sezonu bitirdiğimi bilirim. bunlar insanın hayatı boyunca izlemesi gereken filmlerdir.

0

bir sürü dizi izledim. devamlı olarak takip ettiğim çok fazla dizi yoktu. sürükleyici bulduğum dizilerden biri kiralık aşk dizisiydi severek izledim. kaçırdığım bölümlerini internet aracılığı ile seyrettim. bunun dışında çocuk dizilerini izledim. sihirli annem, bez bebek gibi insana hala değiştirebileceği şeyler olduğunu gösteren dizilerdi. yaşıma rağmen çizgi dizilerin bir kısmını da severek izliyorum.

0

bugüne kadar izlediğim en sağlam dizi behzat ç. dir. bu dizinin ötesinde bir dizi yapılmamıştır. kadrosu senaryosu oyunculukları on numaradır