0

izlediğin dizi var mı?

16 cevap
0

netflixte parfume diye bir dizi var bu aralar ona sardım gayet keyifli öneririm

0

yerli dizi olarak sadece avluyu izliyorum onu da genelde televizyondan değil internetten izlerim çünkü televizyonda izlemeye o an vaktim olmuyor işim oluyor ve daha sonra misait olunca istersem izliyorum. başrolde demet evgar var. ben normalde yerli dizi izlemem ama beni etrafımdaki insanlar demet evgara çok benzetir. bir gün bi arkadaşım avluyu izlerken aklıma sürekli sen geliyorsun dedi. ben de merak edip bir bakıyım dedim o şekilde başladım. dizide demet evgarın alkolik bir kocası var. bu adam demete yani dizideki ismiyle denize şiddet uygularken kızı gelip adamı vuruyor. denizde kızının yaşı daha küçük diye suçu kendi üstleniyor. adam ölmüyor ama yine de denize hapis cezası veriyorlar. sonra kızı denizi ziyarete gelip giderken orda annesi mahkum olan başka bir çocukla tanışıyor. denizin kızıyla bu çocuğun arasında bir aşk doğuyor ama çocuk her ne kadar yakışıklı varlıklı cömert iyi gözükse de cezaevındeki en belalı kadın olan kudretin oğlu olduğu için psikolojisi bozuk. sonunda kızı öldürüyor. deniz kafayı yiyor tabi içerde hayattaki tek bağlandığı şey olan kızı da artık hayatta olmadığı için kaybedecek bişeyi kalmıyor. dizi daha çok hapishanenin içinde olup bitenlerden ibaret nadiren de olsa dışarda da olaylar oluyor ama genelde mahkumlar ve hapishane çalışanlarının hayatları konu edinilmiş. güzel bir dizi. leyla ile mecnun ve suskunlardan sonra izlediğim tek türk dizisi. ama entrika ister istemez araya giriyor ve türk dizilerinde "hadi söyleee" diye çıldırtan sahneler de çok fazla mevcut. o yüzden devam eder miyim emin değilim

0

televizyonda imparatoriçe ki var onun harici internetten izliyorum çoğunluk

0

izlediğim dizi var şuanda ağlama anne diye dizi iki kardeşin bir kızın için mücadelesi annesi başkası ama kız bilmiyor esas annesi bırzamanlarda istemediği kızını istiyor büyüten vermek istemiyor bakmadigi red ettiği kızına buyuyunce sahip çıkmaya çalışıyor büyüten anne ise onun için kimseyle evlenmiyor ona emek veriyor.şimdi bakıyor sen büyüt et sonra gelsin kızımı bana verin butün ailesini maffetti ailesini kendi kızını kız kardeşini kızımı bana verin diyerek. güzel bir dizi genelde ben aile dizilerini daha çok seviyorum hoşuma gidiyor.

0

söz kadın sen anlat karadeniz avlu arka sokaklar erkenci kuş savaşçı elimi bırakma beni bırakma adını sen koy

0

evet izlediğim birkaç dizi var yasak elma, diriliş ertuğrul diğerleri denk gelirse veya eşim izleyince izlemek zorunda kalıyorum. gülperi'yi de arada izliyorum. çünkü timuçin esen'in oyunculuğuna bayılıyorum.

0

evet hemde haftanın her günü bir dizi var

0

pazartesi söz dizisi, salı kadın, çarşamba sen anlat karadeniz, perşembe bizim hikaye, cuma günüde kızımı izliyorum.

0

izlediğim dizi var çukur dizisini izliyorum tv pek izlemem sadece pazartesi günleri evde olursam eğer bu benim işime bağlı bişey izlerim ama değilsem sonraki gün veya pazartesi gecesi hemen telefondan izlerim çok severek izlediğim bir dizidir.

0

eskiden dizileri çok izlerdim fakat son zamalarda izlemiyorum.

0

çukuru takip etmeye çalisiyorum onun disinda behzat ç. izliyorum

0

evet ufak tefek cinayetleri hic bir bolumunu atlamadan izledigim tek dizidir

1

istanbullu gelin, ufak tefek cinayetler, kadın...

salondaysam televizyonda bu diziler oynuyor, ben de ara sıra bakıyorum işte başka şeylerle uğraşırken... sıkı takipçisi değilsem de senaryoların ilerleyişinden haberdarım yani.

0

şu aralar izlemiyorum. bir ara kurtlar vadisi, muhteşem yüzyıl beni iyi sardı

0

bir zamanlar çukurova
diriliş ertuğrul
çukur
ikizler memo can
tolgshow

0

evet izlediğim bir kaç iki dizi var çukur ve avlu birde ara ara sen anlat karadenizi izlerim