1

türk örf ve adetlerine uymayan, inancımız açısından günah sayılan büyük bir ahlaksızlık örneğidir. kınamıyorum, ancak dilerim edebini takınır.

0

sesimle gundeme gelemedim ama popomu acayim, popomla gundeme geleyim modu. yani baska birsey dusunemiyorum. bir ara guzel sarkilar ciksrmisti. kocasi öldükten sonra yine bir album cikardi. ondan sonra ciksrmadi sanirim. sesiyle ilerleyemedi, para kazanamadi. iste boyle seyler yaparak prim kasmaya calisiyor. programlarda konusulup adinin daha cok konusulmasini istiyor cunku. yoksa nasil konusulacak kendisi. yani gereksiz, bos bir hareketti acikcasi. daha baska seylerle gundeme gelebilird yaptigi bir iyilik hareketi ile gundeme gelebilirdi mesela.

1

kesinlikle çok çirkin ve iğrenç bir davranış olduğunu düşünüyorum. bir kadının kendi bedenini bu şekilde teşhir etmesi çok bayağı bir davranış.bir kadının övünmesi gereken başka şeyler olmalı.popo kıvrımları yerine beyin kıvrımları ile övünmesi gerekir mesela. bedeni ve kıyafetlerini değil aklını ve kişiliğini konuşturması gerekir bireyin öncelikle. bu şekilde ki davranışlar tamamen kendisini hiç bir yönden yetiştirememiş insanların yapmış olduğu hareketlerdir. kendisi her anlamda yetiştirmeyi başarmış bir insan böyle iğrenç hareketlere ihtiyaç duymaz. kimin nasıl giyindiği bizi ilgilendirmez ama bu şekilde bir defile de böyle bir hareket basitlikten başka bir şey değildir. oysa ki ne kadarda güzel taşıyor elbiseyi ki zaten orada ondan beklenenve iyi yapması gereken tek şey buyken tutupta ekstra bir şeyler yapmak özgüven eksikliğinden başka da bir şey değildir. fiziği var, sesi var, beste yapma yeteneği var ama poposu ile gündeme gelmeyi tercih ediyorsa bu kolaya kacmaktan ve zeka yoksunluğundan başka bir şey olamaz bana göre.