1

etsiz bir yemek tarifini vereyim bir iki patates bir patlıcan 4 domates ve bir kuru soğan patatesleri patlıcanları biberleri ve domatesleri ayrı ayrı dilimleyerek yağda kızartıp sonra xcd karıştırabilirsiniz ayrı ayrı da servis edebilirsiniz.

1

tabi ki. ıspanakla ilgili sevdiğim bir tarifi paylaşabilirim.
ıspanaklar yıkanır ve haşlanır. sonra bıçak arası ezme yapar gibi yapraklar suyu süzülerek kıyılır. tereyağıyla kavrulur ve tuz eklenir. sonrasında yoğurt eklenir ve dilerseniz üzerine sahanda yumurta yaparak sunum olarak üzerine koyabilirsiniz. her çorbanın yanına yakışacak bir yemek. ben sevdiğim ve sıkça yaptığım için paylaşmak istedim. miktarı siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz. afiyet olsun.

0

etsiz olarak size türlü tarifi verebilirim türlü yemeği genelde bütün sebzelerin bir arada kullanılarak yapıldığı bir yemektir öncelikle her yemeye yaptığımız gibi soğanlar küçük küçük doğranır ve salça ile sıvı yağ ile kavrulur soğanlar pembeleşti ten sonra içerisine küp küp doğradığımız havuçlar küp küp doğradığımız patatesler küp küp doğradığımız kabaklar küp küp doğradığınız patlıcanlar eklenir birazcık kavrulur sebzelerin suyunu sağlaması beklenir sebzeler suyunu saldıktan sonra üzerine biraz sıcak su eklenir üzerine geçecek kadar sıcak su eklemeniz yeterli olacaktır tuz karabiber pul biber ve sevdiğiniz diğer baharatları ekleyebilirsiniz yemeğimiz ya bulaşık yarım saat 45 dakika içerisinde pişecektir.
afiyet olsun.