1

çay tiryakisiyim sabahın bu saatinde beş ince belli çay bardağını mideye indirmiş durumdayım. akşamları da en az beş. aradakileri de sayarsak 20 bardak oluyordur. allahtan kansız kalmıyorum bu kadar çaya. bu kadar su içmiyorum neredeyse. su da içmek gerekli sağlık için tabi çay asla onun yerini tutmaz.

0

aksama kadar az cay iciyorum pek cay seven birisi degilim ve gunluk en fazla 7 bardak cay icerim en az ise 3 bardak icerim bazen hic canim cekmez ise 1 bardak bile icmem o derece :).

0

çayi çok severim günde ortalama yirmi bardağa yakın çay içiyorum çay içmediğim günler canım aşiri çay çeker falan sallama çay içerim farketmez canım çay çeksin içerim ben şimdi çay bir de tiryakilik var

0

saymadım ama en az 8 10 bardak içerim çay candır

0

cok fazla cay icen biriyim cay bardagi ile hesaplarsa 20 bardak iciyorumdur ama kupa tercih etmekteyim

0

ben çok çay içerim en az günlük on bardak içerim çok da severim. bence çay mükemmel bir şey. sabah, öğle, akşam günün her saatinde içerim.

0

sabah kahvaltısında 2-3 bardak içebiliyorum akşamları onun harıcınde pek ıcmıyorum

0

ben cay icmeyi cok seviyorum. yani gun icinde rahat 20-30 bardsk bitiriyorumdur. yani bazen oyle bir oluyor ki daha fazlasini ictigim de oluyor. misafirliklerde filan hele. bazen canım oyle bir cay çekiyor ki bir demligi tek başıma bitirebilme kapasitesine sahibim. yani bundan dolayi kansizlik yasiyorum suan. azaltsam iyi olacsk. ya da demini azaltmam lazim. yani dmeini de oyle az koyan bir insan drgilim. cay brdaginin 3 ts birini dolduruyorum dem olarak. bu da ister istemez saglik sorunu cikariyor karsima. bu son bir aydir ictigim bardak sayisini azalttim gerci. gunde 10-15 bardak arasina indirdim ama. bu sefer bugun icmesem yarin cok iciyorum. bagimlilik yapti resmen bende cay. ne olacak bilmiyorum valla.

0

bir bardak içiyorum. en fazla da iki veya üç bardak içtiğim zamanlar oluyor.

0

valla sudan cok çay içiyorum diyebilirim aksama kadar bi 20 bardak içiyorumdur

0

sayı olarak tam saymadım ama sabah kahvaltısında mutlaka 4 çay içer mi öğle 3 diyelim akşam da 3 günde 10 çay içiyorum ben.