0

su içmeyi çok seviyorum çokta sağlıklı gün içinde 10 15 bardak kadar su içiyorum hatta bazen yanımda şişeyle duruyorum

1

yapılan bir araştırmaya göre beyin aksine kuruyormuş hani derler ya beynin mi sulandı diye tam aksine kuruyor. bundan dolayı günde en az olarak iki buçuk litre kadar su içmek gerekiyor. bende içtiğim suları saymam ama genel oalrak en az kış günlerinde bile 5 bardak içerim ve yaz günlerinde ise en az 10 bardak içmeye gayret ederim.

0

ben hiç su içmiyorum çay içigim için galiba su ihtiyacımı oradan karşılıyorum

0

su hayattır su sindirimi kolaylaştırır ve hastalıklardan korunmamız için bir numaralı ilaçtır.ama ben bu yüzden su içmem susadığım için içerim gğnde 7 yada 8 bardak su içerim.

0

yazın ve kışın değişiyor. yazları iki litreyi geçer çok normal olarak. kışında iki bardaktan fazla içerim yalnız bu sadece su dan bahsettim . çay kahve ekstraya girer. çay kahveyi sayarsan 2,5 litreyi çok rahat geçer

0

bardak olarak sayamam cunku saymadim ama ben gunluk olarak cesitli oyunlar oynuyorum zaman gitsin ve harcansin diye ve oyunlari oynarken rakiplerim ile karsi karsiya gelmeden once resmen 5 litrelik suyu kafama dikiyorum. eve ailem su aldiginda eger su iki tane ise birini bilgisayar odama goturuyorum ve o su sadece benim oluyor :d. eger sadece 1 su var ise onu da bizim kucuk pembe bir su kabi var ona koyup goturuyorum. cunku cok usengicim ve dakikada bir su icmeye kalkamam :d.

1

ben günde çok su içiyorum bardak olarak hiç hesaplamadam yani günde en az iki buçuk litreden fazla su içiyorum çünkü daha önce geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı ve benim çok su içmem gerekiyor bu nedenle çok su içmeye özen gösteriyorum zaten su içmek sağlığa çok yararı vardır su böbrekleri çalıştırır kanındaki zehiri ve mikropları temizler bazen insan hastanelere gidiyor mesela onlara serum veriyor ilaçsız serum su gibidir yani o serum yediğin e kadar 2 bardak su içelrerse aynı etkiyi görürler suyu her zaman hayatımızdan çıkarmamalıyız sadece susadığını zaman su içmemeliyiz her zaman su içmeye kendimize adet etmeliyiz ve bol bol su içmeliyiz.

0

her gün değişiyor ne kadar su içtiğim. bazen 1,5 litre, bazen 2,5 litre bazen daha az su içiyorum. her gün düzenli olarak 2,5 litre içmek gerekiyor.

0

günde 1 litre kadar anca içiyorum aslında cok yanlış ama midem bulanıyor

0

saymıyorum ama en az 2-3 bardak su içiyorum. bu işte gün içinde artabilir ama bu şekilde de kalabilir. özellikle yazın daha fazla içiyorum. 2-3 pet şişe bitiriyorum gün içerisinde. çünkü çok sıcak ve terliyorum o da atıyor vücuttaki suyumu..

0

valla çok fazla su tüketen biriyim genellikle 2 buçuk litreyi geçer

0

su çok faydalı bir içecektir. ben günlük iki litreyi mutlaka tamamlıyorum yazın 4 litreye kadar çıkıyor. ortalamam 15 bardak falan oluyordur yani. susuz bir hayatı düşünemiyorum. her şeye de iyi geliyor. cilde, vücuda, baş ağrısına, hararete mutlaka su içilmelidir.

0

kış aylarında adeta su içmeyi unutuyorum. havaların soğuk olması nedeniyle sıcak şeyler içtiğimiz için benim günlük su ihtiyacımı karşılıyor. fakat yazın çok su tüketen biriyim. bı tane şişem var ve onu hiç boş görmem. yani sorunun cevabını şu şekilde verebilirim. yazın çok su tüketen kışın ise içemeyen biriyim.

0

15 bardak içiyorum 2buçuk 3 lt arası daha fazlasi mineral kaybı hatta su zehirlenmesi yapabilir bilginize

0

su mutlaka ozelliklede yaz aylarinda mutlaka bol bol tuketmelidir 3ltreye yakin icerim

0

2,5 litre su içmek gerek o yüzden iciyorum

1

vücudun belli oranı günlük suya ihtiyaç duymaktadır günlük bolca su tüketilmeli bence

1

saymadım ama bi takıldım mı bırakmıyorum

0

ben su içmeyi seven bir insan değilim ve günde bir bardak bile içen bir insan değilim bu durum gerçekten beni çok rahatsız etti ve günden güne hastalanmaya başladım sebebinin su içmediğinden dolayı olduğunu anladım su içmeye başladım günde 2 litre su içtim ve hastalıklarımın yavaş yavaş geçtiğini farkettim vücudumun daha rahat olduğunu hissettim kesinlikle en insanın günde en az 2 litre su içmesi gerekiyor bir çok hastalığı önlüyor rahat uyumanıza yardımcı oluyor dünden beri su içmeyi hiç bırakmadım ve günde 3 litreye çıkardım şimdi alışkanlık haline getirdiğim için içmediğim zamanlarda aşırı bir susuyorum vücudun kendi kendine su ihtiyacı duyuyor su içmeden önce 3 gün boyunca su içmeseydim asla aklıma gelmezdi hatırlamazdım ama içmeye başladığımdan bu yana bunun çok faydasını gördüm ve hepinize tavsiye ediyorum kesinlikle cilde iyi geliyor saçlara iyi geliyor vücuda iyi geliyor bir çok hastalığa iyi geliyor ve en önemlisi hasta olmanızı engelliyor kesinlikle su içmeyi bırak mıyım bunun yanında bitki çayları falan da sıvı şeylerde tüketebilirsiniz ama bu demek olmuyor ki su içmeyin kahve için veya çay içiyim kesinlikle kahve ve çay suyun yerini almıyor bunları tüketmek yerine su içmeyi tercih

0

günde 3 litteden fazla içiyorum. bazan daha azda olabiliyor bu.